Οι θερινές ακαδημίες του Hellenic American University

 

Οι θερινές ακαδημίες του Hellenic American University προσφέρουν σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου ηλικίας 14 έως 18 χρόνων και σε σπουδαστές κολεγίων μια μοναδική εμπειρία αυτό το καλοκαίρι.

Στις θερινές ακαδημίες προσφέρονται τα εξής προγράμματα:

Οι συγκεκριμένες ακαδημίες που προσφέρονται από το Hellenic American College δίνουν στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να εξερευνήσουν νέους τομείς ενδιαφέροντος, να κάνουν καινούργιους φίλους και να αποκτήσουν ακαδημαϊκές μονάδες. Ένα ουσιαστικό μέρος κάθε μαθήματος αφιερώνεται στην πειραματική μάθηση που κυμαίνεται από  εκπαιδευτικές εκδρομές και προσομοιώσεις έως πρακτικές εργασίες και παραστάσεις.

Οι μαθητές σε οποιαδήποτε από τις τρεις ακαδημίες αποκτούν ταυτόχρονα ακαδημαϊκές μονάδες. Επιπλέον, όσοι ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα και επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο Hellenic American College συμμετέχουν αυτομάτως στο διαγωνισμό χορήγησης υποτροφιών του ιδρύματος.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις θερινές ακαδημίες και τα θερινά μαθήματα επικοινωνήστε με το Γραφείο Υποδοχής και Ενημέρωσης σπουδαστών του Hellenic American College:
+30 210 3680950
και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.