Χώροι Στέγασης και Εστίασης

Χώρος Εστίασης, το Union Café

Σίτιση

Οι σπουδαστές μπορούν να γευματίζουν στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου, στο Union Café στο 2ο όροφο του κτηρίου που βρίσκεται επί της οδού Μασσαλίας 22. Για τους σπουδαστές του Hellenic American College υπάρχουν αρκετές οικονομικές επιλογές γευμάτων για μεσημεριανό και βραδινό, από Δευτέρα έως Παρασκευή. Στο Café σερβίρονται επίσης μικρογεύματα, όπως σάντουιτς και σνακς.

Η τοποθεσία του Hellenic American College στο κέντρο της πόλης παρέχει πρόσβαση σε αναρίθμητες καφετέριες, φούρνους, μπιστρό, εστιατόρια γρήγορων γευμάτων και φαγητό σε πακέτο, καθώς και εστιατόρια με ποικιλία τιμών.
Στον 8ο όροφο (Roof Garden) του κτηρίου της οδού Μασσαλίας 22 υπάρχει χώρος εκδηλώσεων που χρησιμοποιείται από το Πανεπιστήμιο σε ειδικές περιστάσεις όπως συναντήσεις στα πλαίσια των Προγευμάτων Εργασίας του Προέδρου, δείπνα συνεδρίων, δεξιώσεις και σημαντικές εκδηλώσεις σπουδαστών.

Στέγαση

Παρά το γεγονός ότι το Hellenic American College δεν διαθέτει φοιτητική εστία, το Γραφείο Φοιτητικών Υπηρεσιών είναι σε θέση να βοηθήσει τους σπουδαστές να βρουν στέγαση σε λογική τιμή, μέσα στην πόλη. Οι σπουδαστές από το εξωτερικό που είναι εγγεγραμμένοι σε πρόγραμμα για την απόκτηση Πτυχίου στο Hellenic American University, συνήθως διαμένουν σε επιπλωμένα διαμερίσματα (με wifi) για 2 ή περισσότερους σπουδαστές γύρω από το κέντρο της πόλης. Στην περίπτωση σύντομης παραμονής, το Πανεπιστήμιο έχει συνάψει συμφωνία με αρκετά ξενοδοχεία και καταλύματα που προσφέρουν οικονομικότερη διαμονή για τους σπουδαστές του Hellenic American College.