Φοιτητές του MSPsy
Φοιτητές του MSPsy

Αμερικανικές μεταπτυχιακές σπουδές στην Ψυχολογία

To Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Ψυχολογία (MSPsy) παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση και κατάρτιση στην τεκμηριωμένη (evidence-based) γνωσιακή συμπεριφοριστική προσέγγιση στη συμβουλευτική και την ψυχοθεραπεία. Το πρόγραμμα MSPsy προσφέρεται σε δύο ειδικότητες: Κλινική Ψυχολογία και Κλινική Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας.

Συμβουλευτείτε τον ηλεκτρονικό κατάλογο μαθημάτων του προγράμματος

Κατεβάστε το φυλλάδιο σε μορφή PDF

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Ψυχολογία (MSPsy) - Φυλλάδιο

Λήψη Αρχείου
Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Ψυχολογία (MSPsy) - Φυλλάδιο

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Ψυχολογία – Ειδίκευση Κλινική Ψυχολογία

Η αρχιτεκτονική του προγράμματος έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές βασικές γνώσεις και δεξιότητες στους τομείς της έρευνας, θεωρίας και πράξης κλινικής ψυχολογίας. Απευθύνεται σε υποψηφίους που επιθυμούν να ακολουθήσουν επαγγελματική καριέρα ως Κλινικοί Ψυχολόγοι με ειδίκευση στην γνωσιακή συμπεριφοριστική θεραπευτική προσέγγιση.

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Ψυχολογία – Ειδίκευση Κλινική Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε υποψηφίους που επιθυμούν να ακολουθήσουν επαγγελματική καριέρα στους τομείς της ψυχικής υγείας και της συμβουλευτικής. Το πρόγραμμα στην Κλινική Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας είναι εγκεκριμένο τόσο από την Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής όσο και την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Συμβουλευτικής.

Πιστοποιητικό στο Mindfulness

Η δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων για την απόκτηση πιστοποιητικού προσφέρεται και σε φοιτητές που δεν επιθυμούν να παρακολουθήσουν ολόκληρο το πρόγραμμα για την απόκτηση κάποιου ακαδημαϊκού τίτλου. Για την απόκτηση του Πιστοποιητικού στο Mindfulness, οι φοιτητές πρέπει να παρακολουθήσουν τα παρακάτω μαθήματα, τα οποία προσφέρονται κατά τη διάρκεια ενός ημερολογιακού έτους.

 • Introduction to Mindfulness
 • Mindfulness Practice
 • Mindfulness in Counseling & Psychotherapeutic Practice
 • Mindfulness in Everyday Practice

Τι λένε φοιτητές και απόφοιτοί μας για το πρόγραμμα

 • Οι σπουδές μου στο MSc στην Ψυχολογία του Hellenic American University μου έδωσαν τη δυνατότητα να αναπτύξω τις δεξιότητες που χρειάζεται κάθε σύμβουλος σε μια σύγχρονη πολυπολιτισμική κοινωνία της Δύσης. Τώρα που έχω αποφοιτήσει, το προσωπικό του Hellenic American University με στηρίζει ενεργά στη σταδιοδρομία μου, ενθαρρύνοντάς με να διεκδικήσω και τους επόμενους επαγγελματικούς και ακαδημαϊκούς στόχους μου.

  • Γιώργος Μπανιώκος, MSPsy '15
  • Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
  • Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής
  1 από 1