Χώροι Στέγασης και Εστίασης

Χώρος Εστίασης, το Union Café

Σίτιση

Το Café στον 2ο όροφο του κτηρίου στην οδό Μασσαλίας 22 είναι προσωρινά κλειστό. Ωστόσο, το Hellenic American College βρίσκεται σε περιοχή που εξυπηρετείται άριστα από πολλές καφετέριες, φούρνους, μπιστρό, εστιατόρια γρήγορων γευμάτων και φαγητό σε πακέτο, καθώς και εστιατόρια με ποικιλία τιμών.

Στον 8ο όροφο (Roof Garden) του κτηρίου της οδού Μασσαλίας 22 υπάρχει χώρος εκδηλώσεων που χρησιμοποιείται από το Πανεπιστήμιο σε ειδικές περιστάσεις όπως συναντήσεις στα πλαίσια των Προγευμάτων Εργασίας του Προέδρου, δείπνα συνεδρίων, δεξιώσεις και σημαντικές εκδηλώσεις σπουδαστών.

Στέγαση

Παρά το γεγονός ότι το Hellenic American College δεν διαθέτει φοιτητική εστία, το Γραφείο Φοιτητικών Υπηρεσιών είναι σε θέση να βοηθήσει τους σπουδαστές να βρουν στέγαση σε λογική τιμή, μέσα στην πόλη. Οι σπουδαστές από το εξωτερικό που είναι εγγεγραμμένοι σε κάποιο ακαδημαϊκό πρόγραμμα του Hellenic American University, συνήθως διαμένουν σε επιπλωμένα διαμερίσματα (με wifi) για 2 ή περισσότερους σπουδαστές γύρω από το κέντρο της πόλης. Στην περίπτωση σύντομης παραμονής, το Πανεπιστήμιο έχει συνάψει συμφωνία με αρκετά ξενοδοχεία και καταλύματα που προσφέρουν οικονομικότερη διαμονή για τους σπουδαστές του Hellenic American College.