03 Νοε 2021

B - Cube: Εναρκτήρια Εκδήλωση

B - Cube: Εναρκτήρια Εκδήλωση

Το B-cube, μία κοινή πρωτοβουλία του Hellenic American University και της Envolve Entrepreneurship, η οποία παρέχει δικτύωση και καθοδήγηση σε θέματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, τίθεται σε λειτουργία την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει συζήτηση με τη Δανάη Μπεζαντάκου, CEO της Navigator Shipping Consultants.

Θα προηγηθεί εναρκτήριος λόγος από τον Προέδρο του Πανεπιστημίου, κ. Λεωνίδα Φοίβο Κόσκο, και τον Προέδρο της Envolve Entrepreneurship, κ. Τζίμυ Αθανασόπουλο. Στη συζήτηση θα συμμετάσχει και ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Οικονομικός Διευθυντής του Πανεπιστημίου, Δρ. Λεωνίδας Τζώνης.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και έχει ελεύθερη είσοδο. Θα λάβει χώρα από τις 18:00 έως τις 20:00 σε υβριδική μορφή, με περιορισμένες θέσεις στο Θέατρο του Hellenic American College (Μασσαλίας 22, Αθήνα) και μέσω ζωντανής μετάδοσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, τους ομιλητές και τις κρατήσεις θέσεων, συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα B-Cube website.