03 Ιουν 2022

Career Fair 2022

Career Fair 2022

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε στο Career Fair 2022 που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Ιουνίου από τις 10:00 π.μ. ως τις 3:30 στο Hellenic American College (Μασσαλίας 22, Αθήνα).

Το Career Fair 2022 προσφέρει σε φοιτητές και αποφοίτους την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν επί τόπου συνεντεύξεις με εργοδότες που αναζητούν εργαζόμενους για πλήρη ή μερική απασχόληση, αλλά και για πρακτική άσκηση. Μέσω της ομιλίας που θα εκφωνηθεί κατά το τέλος της ημερίδας οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις τρέχουσες τάσεις της αγοράς εργασίας και τις δεξιότητες που αναζητούν στις μέρες μας οι εργοδότες.

Ανάμεσα στις εταιρείες που συμμετέχουν συμπεριλαμβάνονται:

Toyota HELLAS, Randstand, P3, Skywalker, Bee Space, Κέντρο Ξένων Γλωσσών Χρυσικάκη, Manpower, Hellenic American Union, TM Serve, Interpretit, Lalisi, Atos, BeWise, ITML, LEXIS, Goldair Handling

Πληροφορίες

Η ημερίδα αφορά φοιτητές και αποφοίτους του Hellenic American College/Hellenic American University

Για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, επικοινωνήστε με email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και την Πέμπτη, 2 Ιουνίου. Οι θέσεις είναι περιορισμένες!