18 Ιαν 2020

"Testing the Test: Feedback for Teachers" Δωρεάν διαδραστικό σεμινάριο από τον καταξιωμένο καθηγητή TESOL και εκπαιδευτή εκπαιδευτών Nigel Downey

Δωρεάν διαδραστικό σεμινάριο: Testing the Test

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στις 18 Ιανουαρίου σε ένα δίωρο διαδραστικό σεμινάριο για να μάθετε τα μυστικά του language testing με εισηγητή τον Nigel Downey, Director of the Office for Language Assessment του Hellenic American University, εκπαιδευτή εκπαιδευτών και testing professional ο οποίος εργάζεται ως καθηγητής TESOL για πάνω από 30 χρόνια.

Η αξιολόγηση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της διδασκαλίας γλωσσών, τόσο μέσω τεστ στην τάξη όσο και μέσω τυποποιημένων εξετάσεων. Το σεμινάριο ξεκινά με την παρουσίαση αρχών και εννοιών για τον ορθό σχεδιασμό και βαθμολόγηση των large-scale εξετάσεων. Ακολούθως, θα συζητηθεί πώς αναλύονται οι απαντήσεις των υποψηφίων στα τεστ πολλαπλών επιλογών, χρησιμοποιώντας λεπτομερή παραδείγματα. Τέλος, το σεμινάριο θα βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς να αναλύουν γρήγορα τα δεδομένα από τα τεστ των μαθητών στην τάξη, προκειμένου να κατανοήσουν καλύτερα τις επιδόσεις τους.

Θεματολογία σεμιναρίου

  • Εισαγωγή: Τι είναι testing;
  • Εγκυρότητα και αξιοπιστία
  • Δημιουργία τεστ
  • Εισαγωγή στην Κλασική Θεωρία Τεστ
  • Ανάλυση των δεδομένων από τα τεστ των μαθητών στην τάξη

Το σεμινάριο διοργανώνεται από το Τμήμα Arts and Sciences του Hellenic American College/Hellenic American University.

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών προεγγραφών της ΕventBrite παρακάτω και εξασφαλίστε έγκαιρα τη θέση σας.

 

eventbrite

Πληροφορίες

Χώρος διεξαγωγής: Hellenic American College, Μασσαλίας 22, Αθήνα - Συνεδριακός χώρος 6ου ορόφου

Ημερομηνία: Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020

Ώρα έναρξης: 10:00

Διάρκεια: 2 ώρες

Γλώσσα: Αγγλικά

Κράτηση θέσεων: Ναι

Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν

Βεβαίωση παρακολούθησης: Ναι

Εικόνα: Δωρεάν διαδραστικό σεμινάριο: Testing the Test

Σύντομο βιογραφικό ομιλητή

Ο Nigel Downey είναι Director of the Office for Language Assessment (OLA) του Hellenic American University. Είναι κάτοχος M.A. in TESOL και η Διδακτορική του έρευνα εστιάζει στον τομέα του English-language listening comprehension. Ο Nigel Downey εδώ και 30 χρόνια εργάζεται ως καθηγητής TESOL και εκπαιδευτής εκπαιδευτών ενώ έχει διδάξει σε μεταπτυχιακά προγράμματα στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ. Ο ίδιος έχει γράψει και έχει συνεισφέρει στη συγγραφή πολλών βιβλίων και άρθρων στον τομέα του language assessment στο Hellenic American University από το 2004.