18 Μαρ 2019

Φωτογραφικά Ζεύγη 2019: Παύλος Κούρκαφας και Άγγελος Μπαλάτσας (18 Μαρτίου - 6 Απριλίου 2019)

Από φωτογραφικό υλικό του Παύλου Κούρκαφα

Η ένατη έκθεση της σειράς «Φωτογραφικά Ζεύγη» που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση και τον Φωτογραφικό Κύκλο, παρουσιάζει φωτογραφίες του Παύλου Κούρκαφα και του Άγγελου Μπαλάτσα.

Στη ετήσια σειρά εκθέσεων, που διευθύνει ο θεωρητικός της φωτογραφίας και ιδρυτής του «Φωτογραφικού Κύκλου», Πλάτων Ριβέλλης, παρουσιάζεται η δουλειά δύο φωτογράφων και μελών του σωματείου «Φωτογραφικός Κύκλος», των οποίων οι δρόμοι της ζωής ή της φωτογραφίας συναντώνται.

Φέτος, στην ένατη κατά σειρά έκθεση της σειράς, παρουσιάζονται φωτογραφίες του Παύλου Κούρκαφα και του Άγγελου Μπαλάτσα. Την επιμέλεια της έκθεσης έχει ο φωτογράφος Πάνος Ροζάκης.

Οι φωτογραφίες του Παύλου Κούρκαφα και του Άγγελου Μπαλάτσα δικαιώνουν τον τίτλο της έκθεσης, αφού η φωτογραφική τους συνύπαρξη, όπως κάθε ουσιαστική συνύπαρξη, στηρίζεται στις κοινές αναζητήσεις και στη βαθιά πνευματική συγγένεια αλλά τρέφεται από τις διαφορές και τις γόνιμες αντιπαραθέσεις.

Η έκθεση διοργανώνεται από το Hellenic American College/Hellenic American University σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση και τον Φωτογραφικό Κύκλο.

Πληροφορίες

Χώρος διεξαγωγής: Γκαλερί Κέννεντυ Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Μασσαλίας 22, Κολωνάκι

Ημερομηνία έναρξης: 18/03/2019

Ημερομηνία λήξης: 06/04/2019

Εγκαίνια: Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019, 19:30

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή: 12:00-21:00, Σάββατο: 10:30-14:30, Κυριακή: κλειστά

Εισιτήριο: Είσοδος ελεύθερη

Εικόνα: Από φωτογραφικό υλικό του Παύλου Κούρκαφα