15 Απρ 2020

Σειρά webinars με θέμα «Στρατηγικές ανάκαμψης και επανατοποθέτηση προϊόντων και υπηρεσιών στη νέα πραγματικότητα» (15, 22, 24, 28 & 30 Απριλίου 2020)

Σειρά webinars με θέμα «Στρατηγικές ανάκαμψης και επανατοποθέτηση προϊόντων και υπηρεσιών στη νέα πραγματικότητα»

Το Hellenic American College προσφέρει μια σειρά από πέντε μάρκετινγκ webinars μίας ώρας για το κοινό.

Η σειρά, η οποία θα διεξαχθεί τον Απρίλιο, έχει θέμα «Στρατηγικές ανάκαμψης και επανατοποθέτηση προϊόντων και υπηρεσιών στη νέα πραγματικότητα» και προσφέρεται δωρεάν στο πλαίσιο του προγράμματος δημόσιας προσφοράς του Πανεπιστημίου.

Με διδάσκοντα τον Δρ. Δαμιανό Γιαννάκη, Καθηγητή του Hellenic American University, αυτή η σειρά απευθύνεται σε φοιτητές, εργαζόμενους και επιχειρήσεις που πλήττονται από την πανδημία Covid-19.

Η γλώσσα διεξαγωγής της σειράς είναι η ελληνική και οι θεματικές ενότητες και οι ημερομηνίες διεξαγωγής είναι οι παρακάτω:

 • Το στρατηγικό και λειτουργικό marketing της επόμενης ημέρας
  Τετάρτη 15 Απριλίου, 12:00-13:00
 • Στρατηγική επικέντρωση / Εναλλακτικές στρατηγικές και πρακτικές marketing στην Ελλάδα μετά την κρίση
  Τετάρτη 22 Απριλίου, 12:00-13:00
 • Συζήτηση και ανάλυση στρατηγικής marketing με παραδείγματα από την ελληνική αγορά
  Παρασκευή 24 Απριλίου, 12:00-13:00
 • Υποδομές marketing / τμηματοποίηση, επικέντρωση, διαφοροποίηση, ανάπτυξη συστηματικού και μεθοδικού brand management
  Τρίτη 28 Απριλίου, 12:00-13:00
 • Συζήτηση και ανάλυση τμηματοποίησης, επικέντρωσης, διαφοροποίησης και ανάπτυξης συστηματικού και μεθοδικού brand management
  Πέμπτη 30 Απριλίου, 12:00-13:00

Εισηγητής

Ο Δρ. Δαμιανός Γιαννάκης έχει διδακτορικό πτυχίο (Ph. D.) στο marketing από το Πανεπιστήμιο του Strathclyde στη Γλασκώβη. Έχει εκτεταμένη επιχειρησιακή, ακαδημαϊκή και συμβουλευτική εμπειρία 33 ετών σε ελληνικούς και διεθνείς οργανισμούς. Εργάζεται ως Καθηγητής στο Hellenic American University από το 2004 και διδάσκει μαθήματα marketing και πωλήσεων σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.

Σε ποιους απευθύνεται

 • Φοιτητές σχολών διοίκησης/οικονομίας/μάρκετινγκ
 • Εργαζόμενους σε επιχειρήσεις που έχουν υποστεί μειώσεις τζίρου
 • Ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που μετρούν σημαντικά μειωμένες πωλήσεις στα προϊόντα/υπηρεσίες τους

Διαδικασία εγγραφής

Δήλωσε συμμετοχή μέσω της επίσημης σελίδας της σειράς, επιλέγοντας τις θεματικές ενότητες που σε ενδιαφέρουν. Στο email που θα δηλώσεις, θα σου στείλουμε μία μέρα πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του webinar που έχεις επιλέξει, ένα επιβεβαιωτικό email το οποίο θα περιλαμβάνει το link για τη σύνδεσή σου. Καθώς ο αριθμός συμμετεχόντων σε κάθε webinar είναι περιορισμένος (έως 20 άτομα), συστήνεται έγκαιρη εγγραφή.

Εικόνα: Σειρά webinars με θέμα «Στρατηγικές ανάκαμψης και επανατοποθέτηση προϊόντων και υπηρεσιών στη νέα πραγματικότητα»