18 Σεπ 2019

Open day για το νέο μας Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Πωλήσεων

Open DayΕάν είστε επαγγελματίας του τομέα πωλήσεων και επιθυμείτε να εξελίξετε την καριέρα σας, έχετε ακόμη χρόνο να μάθετε πώς το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Πωλήσεων (MSSM) το οποίο ξεκινά αυτό το φθινόπωρο, μπορεί να σας προετοιμάσει κατάλληλα ώστε να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις σε επίπεδο management.

Σας περιμένουμε στο Open Day του Μεταπτυχιακού μας προγράμματος, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου ώστε να αποκτήσετε μια σαφή εικόνα για το τι θα σπουδάσετε και πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα ενώ παράλληλα εργάζεστε. Επιπλέον, θα συναντήσετε και θα μιλήσετε με μερικούς από τους διδάσκοντες του προγράμματος - και θα καταλάβετε γιατί το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων έχουν θέσει το πρόγραμμα υπό την αιγίδα τους. Τέλος, θα πάρετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε σχετικά με τον τρόπο υποβολής αίτησης συμμετοχής.

Επικοινωνήστε μαζί μας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά για κράτηση θέσεων.

Χρήσιμες πληροφορίες

Ημερομηνία: Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, 19:30

Χώρος διεξαγωγής: Hellenic American College, Μασσαλίας 22, Αθήνα. Συνεδριακό κέντρο, 4ος όροφος

Γλώσσα: Ελληνικά

Κρατήσεις θέσεων: 210 3680950, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Είσοδος ελεύθερη