26 Μάι 2022

B-Cube: Pitching masterclass (3ο workshop)

Σας προσκαλούμε στο «Pitching Masterclass», το τρίτο ανοιχτό workshop επιχειρηματικότητας που οργανώνει το B-Cube, σε συνεργασία με την Envolve Entrepreneurship. Το masterclass θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, την Πέμπτη, στις 26 Μαΐου. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα συζητηθεί με ποιους τρόπους μπορείτε να προσελκύσετε την προσοχή και να προωθήσετε την ιδέα, το προϊόν και την εταιρεία σας. Θα μάθετε, ακόμη, πώς να προετοιμαστείτε για την επόμενή σας παρουσίαση, πώς να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας, επιτυγχάνοντας τους στόχους σας στο πι και φι – είτε έχετε απέναντί σας έναν εργαζόμενο, έναν επενδυτή, κάποιον συνεργάτη ή πελάτη.

Το εργαστήριο είναι ανοιχτό στο κοινό και θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας zoom, από τις 17:00 ως τις 18:00 (ώρα Αθήνας) και 11:00 με 12:00 (ώρα ΗΠΑ).

Σημείωση: γλώσσα διεξαγωγής θα είναι η αγγλική

Συντονιστές: Μαρία Γαβριέλα Αναγνωστοπούλου (Project Manager & Financial Analyst) , Κωνσταντίνος Κίσσας (Business Development and Operations Executive), Αγάπη Κυριακοπούλου (Marketing and Knowledge Dissemination Associate)

Για περισσότερες πληροφορίες σε ό,τι αφορά το workshop, τον διδάσκοντα, αλλά και την εγγραφή, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του B-Cube.