27 Ιουν 2019

Διάλεξη από τη Δρ. Ασημίνα Αρβανιτάκη με θέμα: «Νέες κατευθύνσεις στην αναζήτηση μιας νέας Φυσικής»

Διάλεξη από τη Δρ. Ασημίνα Αρβανιτάκη με θέμα: «Νέες κατευθύνσεις στην αναζήτηση μιας νέας Φυσικής»

To Hellenic American College, σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Καναδά στην Ελλάδα, διοργανώνει διάλεξη της γνωστής Φυσικού Δρ. Ασημίνα Αρβανιτάκη με θέμα «Νέες κατευθύνσεις στην αναζήτηση μιας νέας Φυσικής».

Η ελληνικής καταγωγής Δρ. Αρβανιτάκη κατέχει την έδρα θεωρητικής φυσικής «Αρίσταρχος» του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στο Perimeter Institute στο Waterloo του Οντάριο στον Καναδά. Είναι η πρώτη γυναίκα που κατέχει μια τέτοια θέση στο συγκεκριμένο ερευνητικό ινστιτούτο.

Η διάλεξη είναι η πρώτη σε μια σειρά ενεργειών που πραγματοποιεί το Hellenic American College με στόχο την προώθηση και συμμετοχή νέων γυναικών στην επιστήμη και την τεχνολογία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουνίου 2019 στις 18:00 στην Γκαλερί Κέννεντυ του Hellenic American College (Μασσαλίας 22, Κολωνάκι, Αθήνα), με ελεύθερη είσοδο.

Περίληψη της διάλεξης καθώς και σύντομο βιογραφικό της ομιλήτριας είναι διαθέσιμα εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 2103680950.

Eικόνα: Διάλεξη από τη Δρ. Ασημίνα Αρβανιτάκη με θέμα: «Νέες κατευθύνσεις στην αναζήτηση μιας νέας Φυσικής»