Το Hellenic American College/Hellenic American University προσφέρει ένα νέο μεταπτυχιακό μάθημα που απευθύνεται σε έμπειρους καθηγητές οι οποίοι επιθυμούν να εργαστούν ως διευθυντές σχολείων, διευθυντές σπουδών ή κατέχουν ήδη αντίστοιχη θέση και θέλουν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους.

Το μάθημα εντάσσεται στο πρόγραμμα Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία (MAAL) - TESOL ενώ προσφέρεται και μεμονωμένα στο πλαίσιο ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων.

Περιγραφή μαθήματος

Το μάθημα δημιουργήθηκε για επαγγελματίες καθηγητές TESOL που έχουν κάνει ή σκοπεύουν να κάνουν τη μετάβαση στη διοίκηση σχολικών μονάδων και επιθυμούν να αποκτήσουν τεχνογνωσία σε βασικούς τομείς του νέου τους ρόλου. Το μάθημα προσφέρει εκπαίδευση και κατάρτιση σε συγκεκριμένους τομείς διοίκησης όπως εξυπηρέτηση πελατών, ανθρώπινο δυναμικό, καινοτομία, marketing και οικονομία. Οι συμμετέχοντες καλούνται να εφαρμόσουν τις γνώσεις που απέκτησαν και να σχεδιάσουν μια πρωτοβουλία στο πλαίσιο μιας Διαδικασίας Εκμάθησης Γλωσσών (LTO).

Μαθησιακά αποτελέσματα

Με την ολοκλήρωση του μαθήματος οι φοιτητές θα είναι σε θέση να:

  • Γνωρίζουν τις αρχές και τις θεωρίες διοίκησης στο πλαίσιο της Διαδικασίας Εκμάθησης Γλωσσών (LTO).
  • Αξιολογούν με κριτικό τρόπο σκέψης την σχέση μεταξύ επαγγελματικών, ακαδημαϊκών και διοικητικών παραμέτρων στο πλαίσιο της Διαδικασίας Εκμάθησης Γλωσσών (LTO).
  • Εφαρμόζουν αρχές και θεωρίες management για να περιγράψουν την έννοια της διοίκησης στο πλαίσιο Διαδικασίας Εκμάθησης Γλωσσών (LTO).
  • Εφαρμόζουν αρχές και θεωρίες management για να εντοπίσουν κενά σε Διαδικασίες Εκμάθησης Γλωσσών (LTO).
  • Εφαρμόσουν στην πράξη αρχές και θεωρίες management για να σχεδιάσουν πρωτοβουλίες προς εφαρμογή σε Διαδικασίες Εκμάθησης Γλωσσών (LTO).

Πρακτικές πληροφορίες

  • Έναρξη: ΤΒΑ
  • Λήξη: ΤΒΑ
  • Τρόπος διεξαγωγής μαθήματος: Ζωντανές βιντεοσυναντήσεις (η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική) & πιθανές face-to-face συναντήσεις (η παρακολούθηση δεν είναι υποχρεωτική)
  • Γλώσσα: Αγγλικά

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε τηλεφωνικά 2103680950 ή ηλεκτρονικά Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.