Εισαγωγή σε Προπτυχιακά Προγράμματα

Οι σπουδαστές του Hellenic American College με την διαφορετικότητα, την πληθώρα ικανοτήτων, ενδιαφερόντων, ερεθισμάτων και εμπειριών, μετατρέπουν το ίδρυμα σε ένα ζωντανό και συναρπαστικό περιβάλλον μάθησης. Είμαστε περήφανοι για αυτή την ποικιλομορφία ενώ οι διαδικασίες εισαγωγής στο ίδρυμά μας αντανακλούν τη δέσμευσή μας για εισαγωγή σπουδαστών με ακαδημαϊκές δυνατότητες και επαγγελματικές προοπτικές οι οποίοι μπορούν να συμμετέχουν στα δρώμενα της πανεπιστημιακής μας κοινότητας

Mάθετε περισσότερα για το Κολλέγιο και τη Διαδικασία Εισαγωγής

Η επιλογή Πανεπιστημίου είναι μια σημαντική απόφαση, συνεπώς είναι σημαντικό να είστε καλά ενημερωμένοι πριν αποφασίσετε. Εμείς, σας ενθαρρύνουμε να συλλέξετε όσο περισσότερες πληροφορίες μπορείτε για το Hellenic American University. Οι πληροφορίες που διατίθενται στην ιστοσελίδα είναι μια καλή αρχή, αλλά σας συμβουλεύουμε να απευθυνθείτε και στο προσωπικό του Γραφείου Υποδοχής και Ενημέρωσης Σπουδαστών (Admissions Office). Θα σας δώσουν πληροφορίες για τα ακαδημαϊκά προγράμματα, τη διαδικασία αίτησης και όλες τις δυνατότητες μείωσης διδάκτρων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο είτε τηλεφωνικά 210 3680950, είτε ηλεκτρονικά Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε δια ζώσης (δεν χρειάζεται να έχετε κλείσει κάποιο ραντεβού εκ των προτέρων). 

⇒ Kατεβάστε το Έντυπο του Hellenic American College σε μορφή PDF παρακάτω.

Landscape CoverCorporate HAEC for web

Μάθετε περισσότερα για το Κολλέγιο

Δείτε σχετικό video με το Hellenic American College, μέσα από τα μάτια των φοιτητών και καθηγητών.

Επισκεφτείτε το Κολλέγιο

Σας προσκαλούμε να μιλήσετε με τους καθηγητές του προγράμματος που σας ενδιαφέρει (το Γραφείο Υποδοχής και Ενημέρωσης Σπουδαστών μπορεί να κανονίσει τη συνάντηση για λογαριασμό σας). Επίσης, κατά τη διάρκεια του εξαμήνου διοργανώνονται Mαθήματα Γνωριμίας με το Hellenic American College δίνοντας σας τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ένα μάθημα από το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει για να βιώσετε την εμπειρία της φοιτητικής ζωής αλλά και να γνωρίσετε κάποιους από τους φοιτητές μας. Το Γραφείο Υποδοχής και Ενημέρωσης Σπουδαστών μπορεί να σας κατευθύνει για τη συμμετοχή σας στα μαθήματα. Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε την Ενότητα “Επίσκεψη στο κολλέγιο”.