Οι φαρμακευτικές πωλήσεις είναι ένας ολοένα και πιο ανταγωνιστικός και εξαιρετικά ρυθμισμένος τομέας. Οι επαγγελματίες των πωλήσεων χρειάζονται εξειδικευμένες δεξιότητες και βαθιά γνώση της βιομηχανίας για να εδραιώσουν την αξιοπιστία τους και να αποκτήσουν πρόσβαση στα ενδιαφερόμενα μέρη, να εντοπίσουν ευκαιρίες πωλήσεων και να δημιουργήσουν αποτελεσματικές επαφές που αναπτύσσουν τις επιχειρήσεις. 

Σχεδιασμένο για μεταπτυχιακούς φοιτητές και επαγγελματίες, το Πιστοποιητικό Παρασκευής και Πώλησης Φαρμάκων είναι ένα εξατομικευμένο online πρόγραμμα που σας εξοπλίζει με τις συγκεκριμένες βασικές γνώσεις. Συγκεντρώνει εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας για να σας διδάξουν τις βασικές αρχές ανάπτυξης, παρασκευής και μάρκετινγκ φαρμακευτικών προϊόντων.

Το Πιστοποιητικό Παρασκευής και Πώλησης Φαρμάκων είναι ένα ασύγχρονο πρόγραμμα e-learning. Παρακολουθείτε τα μαθήματα με το δικό σας ρυθμό κατά τις ώρες και μέρες που σας εξυπηρετούν.

Μαθήματα πιστοποίησης

Θα παρακολουθήσετε τέσσερα βασικά μαθήματα που οδηγούν στην απόκτηση του πιστοποιητικού:

  1. Η Εισαγωγή στην Παρασκευή Φαρμάκων παρέχει μια επισκόπηση της ιστορίας και του σημερινού τοπίου της φαρμακευτικής παραγωγής. Θα μάθετε για τα διάφορα στάδια της διαδικασίας παραγωγής, καθώς και το ρυθμιστικό πλαίσιο στο οποίο έχει οριστεί. 
  2. Η Ανακάλυψη Φαρμάκων εξετάζει τις διαδικασίες με τις οποίες ανακαλύπτονται τα φάρμακα, από την έρευνα & την ανάπτυξη και τις διάφορες φάσεις των κλινικών μελετών στην κανονιστική έγκριση και το τελικό λανσάρισμα του προϊόντος. 
  3. Το μάρκετινγκ και οι πωλήσεις φαρμάκων εξετάζουν τις στρατηγικές που χρησιμοποιούνται για την εμπορία φαρμακευτικών προϊόντων και τους κανονισμούς που διέπουν την προώθησή τους. Θα αποκτήσετε επίσης γνώσεις σχετικά με τις ευκαιρίες πωλήσεων στην αγορά φαρμακευτικών προϊόντων και τους παράγοντες επιτυχίας για την αξιοποίησή τους.
  4. Το Drug Pharma Workshop σάς προσφέρει την ευκαιρία να εφαρμόσετε ό,τι έχετε αποκομίσει από τα προηγούμενα μαθήματα για την επίλυση πραγματικών ζητημάτων και προβλημάτων σε διάφορα στάδια πώλησης φαρμακευτικών προϊόντων. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Γραφείο Υποδοχής και Ενημέρωσης Φοιτητών στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..