Εισαγωγή σε Μεταπτυχιακά Προγράμματα

Μεταπτυχιακοί φοιτητές

Οι σπουδαστές του Hellenic American College με τη διαφορετικότητα των ακαδημαϊκών τους προφίλ, το διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο και τις ποικίλες επαγγελματικές τους εμπειρίες μετατρέπουν το ίδρυμα σε ζωντανό και συναρπαστικό περιβάλλον μάθησης.

Στο Hellenic American College είμαστε περήφανοι για το ταλέντο και την ποικιλομορφία των σπουδαστών μας και παραμένουμε συνεπείς προς την αποστολή μας να κάνουμε δεκτούς σπουδαστές με ακαδημαϊκές δυνατότητες και προοπτικές που θα συνεισφέρουν θετικά στο περιβάλλον της πανεπιστημιακής μας κοινότητας.

Μάθετε περισσότερα για τη διαδικασία εισαγωγής στα Μεταπτυχιακά Προγράμματα

Η επιλογή μεταπτυχιακών σπουδών είναι αρκετά σημαντική απόφαση για την οποία θα πρέπει να έχετε σφαιρική πληροφόρηση γύρω από τις πιθανές επιλογές σας. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να ενημερωθείτε περισσότερο για το Hellenic American College. Οι πληροφορίες που είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα μας είναι μια εξαιρετική αρχή. Σας προτρέπουμε να συνομιλήσετε για τα μελλοντικά σας σχέδια με το προσωπικό του Γραφείου Υποδοχής και Ενημέρωσης Σπουδαστών (Admission Office) και να πληροφορηθείτε για τα ακαδημαϊκά προγράμματα, τις διαδικασίες εισαγωγής και τη δυνατότητα οικονομικής ενίσχυσης των σπουδών σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά (210 3680950) ή με email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή να επισκεφτείτε τα γραφεία μας (δεν χρειάζετε να κλείσετε ραντεβού με το Γραφείο Υποδοχής και Ενημέρωσης Σπουδαστών).

Μιλήστε με τους καθηγητές μας και παρακολουθήστε μαθήματα

Μπορείτε να συνομιλήσετε με μέλη του διδακτικού προσωπικού των προγραμμάτων που σας ενδιαφέρουν (το Γραφείο Υποδοχής και Ενημέρωσης Σπουδαστών μπορεί να κανονίσει τη συνάντηση). Επιπλέον, διοργανώνουμε Εβδομάδες Ανοιχτής Εκπαίδευσης κατά τη διάρκεια των οποίων μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα ή περισσότερα μαθήματα ώστε να βιώσετε οι ίδιοι την εμπειρία φοίτησης στο Hellenic American College αλλά και να συνομιλήσετε με ορισμένους σπουδαστές μας. Το Γραφείο Υποδοχής και Ενημέρωσης Σπουδαστών θα σας βοηθήσει να οργανώσετε την επίσκεψή σας κατά την Εβδομάδα Ανοιχτής Εκπαίδευσης. Συμβουλευτείτε την ενότητα Επισκεφτείτε μας για περισσότερες πληροφορίες.