Το Ακαδημαϊκό Κέντρο για την Ενδυνάμωση Δεξιοτήτων Φοιτητών (ACES) υποστηρίζει τους φοιτητές ώστε να γίνουν επιτυχημένοι εκπαιδευόμενοι και δια βίου ηγέτες.

Το ACES επικεντρώνεται σε τρεις κλάδους που στοχεύουν να βοηθήσουν τους φοιτητές μας να εξερευνήσουν το πλήρες δυναμικό τους και να γίνουν ενεργοί πολίτες, με αυτοπεποίθηση, πρόθυμοι να προσφέρουν στην κοινότητα με την ευρεία έννοια.

  • Συμφοιτητές - Εκπαιδευτές (Peer Tutors): Οι Peer Tutors μας αναλαμβάνουν τη διεξαγωγή ατομικών και ομαδικών συνεδριών για το σύνολο των φοιτητών. Ανεξάρτητα από το έτος σπουδών ή το πτυχίο που ακολουθείς, υπάρχει ένας έμπειρος, εξειδικευμένος Peer Tutor που περιμένει να σε βοηθήσει. Ενώ όλοι οι διδάσκοντες έχουν εξειδίκευση σε συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο, οι Peer Tutors ειδικεύονται κυρίως στις δεξιότητες μελέτης, συμβουλές προετοιμασίας, τεχνικές παρουσίασης και πολλά άλλα. Οι συνεδρίες Peer Tutoring είναι διαθέσιμες δια ζώσης ή ηλεκτρονικά.
  • Buddy Mentors: Ο κύριος σκοπός του Buddy Mentor είναι να λειτουργήσει ως πρώτη γραμμή επικοινωνίας ενός νέου φοιτητή με την υπόλοιπη φοιτητική ενότητα. Επιπλέον, οι Buddy Mentors διαδραματίζουν αναπόσπαστο ρόλο στον προσανατολισμό των πρωτοετών φοιτητών και είναι υπεύθυνοι για τη διευκόλυνση των μεταβατικών αναγκών των νέων φοιτητών καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου έτους και μετά.
  • Υποτροφίες (Fellowships): Η ομάδα ACES έχει εμπειρία στις διεθνείς ευκαιρίες υποτροφιών για προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και νέους απόφοιτους κάθε γνωστικού πεδίου. Είτε πρόκειται για θερινή πρακτική άσκηση είτε για μεταπτυχιακές σπουδές, η ομάδα μας βοηθά τους φοιτητές να βρουν τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές και στη συνέχεια τους καθοδηγεί από την αρχή έως το τέλος της διαδικασίας. Προς το παρόν, οι συνεδρίες υποτροφιών είναι αποκλειστικά διαθέσιμες ηλεκτρονικά.

Το ACES συνεργάζεται επίσης με άλλες φοιτητικές υπηρεσίες του ιδρύματος, όπως το Κέντρο Συμβουλευτικής, το Κέντρο Γραπτού Λόγου και το Γραφείο Επαγγελματικής Ανάπτυξης & Σταδιοδρομίας για να αναπτύξει τις μαθησιακές, ακαδημαϊκές και οργανωτικές δεξιότητες που θα επιτρέψουν στους φοιτητές να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός ιδρύματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Όλες οι συνεδρίες (Peer Tutor, Buddy Mentors και Fellowships) οργανώνονται από τον Συντονιστή του ACES. Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές καλούνται να επικοινωνήσουν με το Κέντρο στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..