Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Πωλήσεων

Ένα εφαλτήριο για τους επαγγελματίες πωλήσεων που είναι πρόθυμοι να αναλάβουν προκλήσεις σε διοικητικό επίπεδο.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Πωλήσεων (MSSM) θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα διευρυμένο σύνολο δεξιοτήτων που ζητούν σήμερα οι εταιρείες από τους διευθυντές πωλήσεων. Θα μάθετε πώς να σχεδιάζετε και να εφαρμόζετε αποτελεσματικά σχέδια πωλήσεων βάσει δεδομένων τόσο για την τοπική όσο και τη διεθνή αγορά. Ταυτόχρονα, θα αποκτήσετε μια βαθύτερη κατανόηση της ευθυγράμμισης με τις επιχειρηματικές διαδικασίες πωλήσεων, όπως το μάρκετινγκ, τα οικονομικά, την ανάλυση δεδομένων και τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, που επηρεάζουν άμεσα τις δραστηριότητες πωλήσεων.

Παράλληλα, το πρόγραμμα αναπτύσσει και ενισχύει βασικές ικανότητες διοίκησης επιχειρήσεων, όπως η ηγεσία, η καινοτομία, η εστίαση στον πελάτη και η δημιουργία σχέσεων.

Μέσα από τα μαθήματα, τις ομαδικές εργασίες, τις προσομοιώσεις και τα παιχνίδια ρόλων, θα κατανοήσετε επίσης καλύτερα τις προκλήσεις απόκτησης ταλέντων, της καθοδήγησης και της δημιουργίας ομάδας και θα αποκτήσετε δεξιότητες για την αποτελεσματική διαχείρισή τους. Εξίσου σημαντικό είναι ότι θα αποκτήσετε την συνήθεια να γίνετε ένας ανεξάρτητος δια βίου εκπαιδευόμενος, καθώς αναπτύσσετε την καριέρα σας σε έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό κόσμο.

Κατεβάστε το φυλλάδιο σε μορφή PDF

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Πωλήσεων (MSSM) - Φυλλάδιο

Λήψη Αρχείου
Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Πωλήσεων (MSSM) - Φυλλάδιο

Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα

 

IPE logo  ELLA-DIKA MAS LOGO EN
 

Πλεονεκτήματα του Προγράμματος

Μάθηση μέσα από την πραγματική αγορά

Το υλικό του μαθήματος εμπλουτίζεται με μελέτες περιπτώσεων που αναπτύσσονται με πραγματικές εταιρείες σε τοπικές και παγκόσμιες αγορές και συναντήσεις με επισκέπτες καθηγητές και ομιλίες από έμπειρους επαγγελματίες που κατέχουν θέσεις ηγεσίας στον τομέα τους.

Μάθηση μέσα από την πράξη

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν πρακτικές εργασίες που σας δίνουν εμπειρία στην εφαρμογή εννοιών, μεθόδων και εργαλείων για την επίλυση προκλήσεων που συναντώνται συνήθως στην τοπική και διεθνή αγορά διαχείρισης πωλήσεων.

Πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες των Επαγγελματιών

Θα μπορείτε να συνεχίσετε να εργάζεστε ενώ σπουδάζετε στο πρόγραμμα, καθώς τα μαθήματα διεξάγονται κάθε δεύτερη Παρασκευή αργά το απόγευμα και το Σάββατο, με μία επιπλέον απογευματινή συνεδρία μέσα στην εβδομάδα.

Εξειδικευμένο διδακτικό προσωπικό

Θα διδαχθείτε από μια σειρά επιστημόνων και ερευνητών εγνωσμένης αξίας, οι οποίοι θα συνεργαστούν με μια ομάδα ειδικών επαγγελματιών σε τομείς όπως η ανάλυση δεδομένων πωλήσεων, η ηγεσία και η καθοδήγηση και η επιχειρηματική επικοινωνία.

Εξατομικευμένη προσέγγιση

Με τον μέντορα που θα σας ανατεθεί, τη ανθρωποκεντρική διδασκαλία και το μικρό σε συμμετέχοντες περιβάλλον τάξης, θα λάβετε εξατομικευμένη βοήθεια και κάλυψη των αναγκών σας και τις ευκαιρίες να αναπτύξετε τα ταλέντα και τις δυνάμεις σας.

Επιτυχία Φοιτητών

Κατόπιν έρευνας που πραγματοποιήθηκε κατά τη θερινή περίοδο του 2023 στους φοιτητές του Μεταπτυχιακού μας Προγράμματος στη Διοίκηση Πωλήσεων, προέκυψε ότι μετά την έναρξη της φοίτησής τους, το 70% των φοιτητών και των αποφοίτων έλαβε προαγωγή ή άλλαξε περιβάλλον εργασίας κατοχυρώνοντας μια καλύτερη θέση.

Χρήσιμες Πληροφορίες για το ΜSSM

Δομή Προγράμματος

Το πρόγραμμα M.S. in Sales Management αποτελείται από 30 ακαδημαϊκές μονάδες και είναι δομημένο γύρω από ένα Βασικό Πρόγραμμα Σπουδών (8 μαθήματα, 24 μονάδες), το Πρόγραμμα Σπουδών Πρακτικών Πωλήσεων (1 μάθημα, 3 μονάδες) και την Μεταπτυχιακή Εργασία (1 μάθημα, 3 μονάδες). Οι φοιτητές πλήρους φοίτησης μπορούν να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα σε τρία εξάμηνα συν τη χειμερινή περίοδο. Συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα του Hellenic American University για να δείτε την λεπτομερή λίστα και περιγραφή των μαθημάτων του προγράμματος σπουδών.