Το Hellenic American University προσφέρει πιστοποιητικά κατάρτισης στο πλαίσιο της συνεχούς επαγγελματικής εξέλιξης για επαγγελματίες και ενήλικες εκπαιδευόμενους. Κάθε πιστοποιητικό αποτελείται από μια σειρά 4 μαθημάτων που παρέχουν ακαδημαϊκές μονάδες. Υπάρχει επίσης η επιλογή να παρακολουθήσετε ένα μεγαλύτερης διάρκειας, έξι μαθήματων (18 μονάδων) πρόγραμμα επαγγελματικής πιστοποίησης/εξειδίκευσης.

Προνόμια πιστοποιητικού

Τα εν λόγω πιστοποιητικά σας βοηθούν να αποκτήσετε πρόσθετες δεξιότητες για να ενισχύσετε την απασχολησιμότητά σας ή να προωθήσετε την καριέρα σας, επενδύοντας παράλληλα σημαντικά λιγότερο χρόνο από εκείνον που απαιτείται για την απόκτηση πτυχίου. Επιπλέον, οι ακαδημαϊκές μονάδες που αποκτάτε μπορούν να μεταφερθούν σε ακαδημαϊκό πρόγραμμα του Hellenic American University ή άλλου κολεγίου και πανεπιστημίου ή να σας επιτρέψουν να πάρετε απαλλαγή από ορισμένα μαθήματα σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών. 

Απόκτηση πιστοποιητικού

Τα πιστοποιητικά προσφέρονται συνήθως από συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, όπως τα πιστοποιητικά MBA ή το πιστοποιητικό διαχείρισης άγχους, το οποίο βασίζεται σε μαθήματα από το Μεταπτυχιακό στη Διαχείριση του Στρες και της Υγείας. 

Εάν είστε ήδη φοιτητής του Hellenic American University, μπορείτε να αποκτήσετε το πιστοποιητικό συμπληρώνοντας το σύνολο των μαθημάτων ως μέρος του προγράμματος σπουδών σας. Εάν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε ένα πρόγραμμα πιστοποίησης, θα πρέπει πρώτα να ενημερώσετε τον διευθυντή του προγράμματός σας.

Εάν επιθυμείτε να αποκτήσετε πιστοποιητικό αλλά δεν είστε φοιτητής του Hellenic American University, θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση στο πρόγραμμα μέσω του Γραφείου Υποδοχής και Ενημέρωσης Φοιτητών (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Προγράμματα πιστοποιητικών που διατίθενται στο Hellenic American University 

Το Πανεπιστήμιο προσφέρει σήμερα τα ακόλουθα προγράμματα πιστοποιητικών:

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Γραφείο Υποδοχής και Ενημέρωσης Φοιτητών στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..