Το Γραφείο Φοιτητικών Υποθέσεων και Διεθνών Προγραμμάτων εργάζεται προς την κατεύθυνση επίτευξης ακαδημαϊκών στόχων και προσωπικής ανάπτυξης των σπουδαστών του Hellenic American College.

Ως σημείο αναφοράς για την φοιτητική ζωή και τις σχετικές δραστηριότητες, το Γραφείο επιδιώκει να δημιουργήσει μια ζωντανή κοινότητα ατόμων που εκτείνεται πέρα από τους τοίχους της τάξης. Διοργανώνει εκδηλώσεις και εκδρομές για φοιτητές, όπως πάρτι καλωσορίσματος, βραδιές διεθνούς γαστρονομίας, χειμερινές αποδράσεις, επισκέψεις σε νησιά και αθλητικές δραστηριότητες. Διοργανώνει επίσης σημαντικές εκδηλώσεις, όπως την ημέρα φοιτητικού προσανατολισμού, τελετές απονομής βραβείων, συναντήσεις φοιτητών-διοίκησης καθώς και την τελετή αποφοίτησης.

Επιπλέον, το Γραφείο παρέχει υποστήριξη, συμβουλές και πόρους προς τους σπουδαστές ώστε να δημιουργούν και να διαχειρίζονται φοιτητικές και αθλητικές ομάδες. Με αυτόν τον τρόπο, συνεργάζεται με το φοιτητικό συμβούλιο του πανεπιστημίου για να συντονίσει όλες τις δραστηριότητες ώστε να σχετίζονται με τα ενδιαφέροντα των φοιτητών.

Το Γραφείο είναι επίσης το κύριο σημείο επαφής για τους διεθνείς σπουδαστές πλήρους ή μερικής φοίτησης (study abroad). Οι διεθνείς σπουδαστές συνεργάζονται με τα μέλη της Γραφείου για να συμπληρώσουν τα έγγραφα που χρειάζονται μετά την έκδοση φοιτητικής βίζας. Επιπλέον, το Γραφείο διευκολύνει τους διεθνείς σπουδαστές των προγραμμάτων μερικής φοίτησης από την έναρξη της διαδικασίας έως το τέλος της φοίτησής τους. Τέλος, δημιουργεί και διοργανώνει ειδικά προγράμματα σπουδών για διεθνείς σπουδαστές, προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε ιδρύματος ή ομάδας.

Επικοινωνία

Ερμιόνη Καραχάλιου Ελένη Υψηλάντη
Διευθύντρια Φοιτητικών Υποθέσεων και Διεθνών Προγραμμάτων Συν-Διευθύντρια Φοιτητικών Υποθέσεων και Διεθνών Προγραμμάτων
   
Hellenic American University
436 Amherst Street,
Nashua, New Hampshire, NH03063, USA
Hellenic American University
436 Amherst Street,
Nashua, New Hampshire, NH03063, USA
   
Hellenic American College
Μασσαλίας 22, 10680
Aθήνα, Ελλάδα
Hellenic American College
Μασσαλίας 22, 10680
Aθήνα, Ελλάδα
   

Tηλ:+ 30 2103680916
Fax: +30 2103680073
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Website: http://www.hauniv.edu & http://haec.gr

Tηλ:+ 30 2103680093
Fax: +30 2103680073
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  
Website: http://www.hauniv.edu & http://haec.gr