Επίσκεψη στο Κολλέγιο
Επίσκεψη στο κολλέγιο

 

Μια επίσκεψη στο Κολλέγιο είναι ο καλύτερος τρόπος να μάθετε περισσότερα για τις σπουδές σας σε εμάς και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Μια επίσκεψη σας δίνει την ευκαιρία να περιηγηθείτε στις εγκαταστάσεις, να συναντηθείτε με καθηγητές και φοιτητές και να γνωρίσετε τι σημαίνει σπουδάζω στο Hellenic American College.


⇒ Μήπως δεν έχετε χρόνο να μας επισκεφθείτε αυτόν τον καιρό; Επισκεφθείτε εικονικά το κολλέγιό μας!


Μια συνήθης επίσκεψη περιλαμβάνει τα ακόλουθα, αλλά μη διστάσετε να επιλέξετε ό,τι από τα παρακάτω σας ενδιαφέρουν.

  • Συνάντηση με ένα μέλος του προσωπικού υποδοχής Υποδοχής και Ενημέρωσης Φοιτητών και παρουσίαση των ακαδημαϊκών προγραμμάτων και του προγράμματος οικονομικής βοήθειας, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αιτήσεων.
  • Περιήγηση στους χώρους του κολλεγίου.
  • Καφές με φοιτητές.
  • Συνάντηση με μέλος του κολλεγίου και συζήτηση περί του προγράμματος σπουδών που σας ενδιαφέρει και τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας στον τομέα.
  • Συνάντηση με την Διεύθυνση του Γραφείου Επαγγελματικής Ανάπτυξης για να μάθετε πώς το Γραφείο μπορεί να σας υποστηρίξει στην προετοιμασία για τη μελλοντική σας καριέρα.
  • Παρακολούθηση μαθήματος [κατά τη διάρκεια της ανοιχτής εβδομάδας]

Για να κανονίσετε την επίσκεψή σας, καλέστε ή επικοινωνήστε με το προσωπικό μας στο Γραφείο Υποδοχής και Ενημέρωσης Σπουδαστών (T: 210 3680950, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Εάν εργάζεστε, μπορούμε να κανονίσουμε την επίσκεψή σας αργά το απόγευμα ή νωρίς το βράδυ.