12η Τελετή Αποφοίτησης, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
12η Τελετή Αποφοίτησης, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Μολονότι ένα μεγάλο μέρος της πανεπιστημιακής ζωής τελειώνει με την ολοκλήρωση των σπουδών, οι απόφοιτοι μπορούν να διατηρούν επαφή με τους συμφοιτητές τους και να συνεχίζουν να λαμβάνουν μέρος στη ζωή του Πανεπιστημίου συμμετέχοντας στις δραστηριότητες του Συλλόγου Αποφοίτων.

Ενημερωτικά Δελτία Αποφοίτων

Εδώ θα βρείτε όλα τα τεύχη του Συλλόγου Αποφοίτων:

Τεύχος 18 (PDF: 4.06 MB) -- Χειμώνας 2023-2024

Τεύχος 17 (PDF: 2.83 MB) -- Καλοκαίρι 2023

Τεύχος 16 (PDF: 2.34 MB) -- Χειμώνας 2022-2023

Τεύχος 15 (PDF: 2.21 MB) -- Καλοκαίρι 2022

Τεύχος 14 (PDF: 1.27 MB) -- Χειμώνας 2021-2022

Τεύχος 13 (PDF: 1.47 MB) -- Καλοκαίρι 2021

Τεύχος 12 (PDF: 1.94 MB) -- Χειμώνας 2020-2021

Τεύχος 11 (PDF: 3.69 MB) -- Καλοκαίρι 2020

Τεύχος 10 (PDF: 0.9 MB) -- Χειμώνας 2019

⇒ Τεύχος 9 (PDF: 3.22 MB) -- Καλοκαίρι 2019

Τεύχος 8 (PDF: 2.7 MB) -- Χειμώνας 2018

Τεύχος 7 (PDF: 4.88 MB) -- Καλοκαίρι 2017

⇒ Τεύχος 6 (PDF: 0.9 MB) -- Καλοκαίρι 2016

⇒ Τεύχος 5 (PDF: 1.7 MB) -- Χειμώνας 2015

H Πύλη (Portal) των Αποφοίτων

Οι απόφοιτοι του Hellenic American University αποκτούν πρόσβαση στο Alumni Portal όπου μπορούν να βρίσκουν νέα, φωτογραφίες, newsletters, αγγελίες εργασίας και άλλες ενημερώσεις που αφορούν θέματα αποφοίτων.

Προνόμια

Τα μέλη του Συλλόγου Αποφοίτων του Hellenic American University απολαμβάνουν τα ακόλουθα προνόμια:

Δια βίου δικαίωμα δανεισμού από τη Βιβλιοθήκη

Χρησιμοποιήστε την Κάρτα Αποφοίτου για δανεισμό από τη Βιβλιοθήκη.

Πρόσβαση στις περιοδικές εκδόσεις της Βιβλιοθήκης, τις βάσεις δεδομένων και τα ψηφιακά βιβλία

Οι απόφοιτοι μπορούν να επισκέπτονται το Πανεπιστήμιο και να κάνουν χρήση των βάσεων δεδομένων της Βιβλιοθήκης. Επίσης, μπορούν να έχουν εξ αποστάσεως πρόσβαση στις πηγές της από τον υπολογιστή τους  και να ζητήσουν από τον/την βιβλιοθηκάριο να τους στείλει το άρθρο που επιθυμούν. Επιπλέον, η Βιβλιοθήκη προσφέρει Υπηρεσία Εσωτερικού Δανεισμού [Inter Library Loan Service (ILL)] μέσω της οποίας οι απόφοιτοι προμηθεύονται δωρεάν υλικό (κυρίως δημοσιευμένα άρθρα) που δεν ανήκουν στη Βιβλιοθήκη αλλά διατίθενται μέσω συνεργαζόμενων βιβλιοθηκών από όλο τον κόσμο.

Έκπτωση για συμμετοχή σε σεμινάρια του κύκλου σπουδών δια βίου μάθησης

Οι απόφοιτοι δικαιούνται έκπτωση σε σεμινάρια που διοργανώνονται από το HAEC και την Ελληνοαμερικανική Ένωση. Θα σας ενημερώνουμε για τα σεμινάρια αυτά. Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε σε κάποιο σεμινάριο, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Αποφοίτων  και να δηλώνετε συμμετοχή (λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρείται σειρά προτεραιότητας).

Δωρεάν χρήση των υπηρεσιών του Γραφείου Επαγγελματικής Ανάπτυξης & Σταδιοδρομίας

Οι απόφοιτοί μας χαίρουν δωρεάν χρήσης των υπηρεσιών του Γραφείου Επαγγελματικής Ανάπτυξης & Σταδιοδρομίας. Στις συγκεκριμένες υπηρεσίες περιλαμβάνονται: ατομικές συμβουλευτικές συνεδρίες, βοήθεια στη σύνταξη βιογραφικού, προσομοίωση συνέντευξης, συμβουλές αγοράς εργασίας καθώς και πληροφορίες περί θέσεων απασχόλησης και πρακτικής άσκησης. Οι απόφοιτοι επίσης συμμετέχουν σε εργαστήρια απασχόλησης που διοργανώνει κάθε χρόνο το Γραφείο Επαγγελματικής Ανάπτυξης & Σταδιοδρομίας. Το Γραφείο ενημερώνει τους ενδιαφερομένους μέσω email για τη διεξαγωγή των συγκεκριμένων εργαστηρίων.

Έκπτωση σε σειρά μαθημάτων συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης

Κάθε εξάμηνο παρέχεται σειρά πανεπιστημιακών μαθημάτων στους αποφοίτους, όπου θα τηρείται σειρά προτεραιότητας. Μετά την επιτυχημένη παρακολούθηση του μαθήματος, θα δίδεται βεβαίωση παρακολούθησης. Αιτήσεις θα υποβάλλονται στο Γραφείο Αποφοίτων. Για τα προσφερόμενα μαθήματα και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα υπάρχει σχετική ενημέρωση.

Έκπτωση στο HAU Toastmasters Club Aθήνας

Φοιτητές, απόφοιτοι και ακαδημαϊκό προσωπικό του Hellenic American University, δικαιούνται έκπτωση επί του κόστους συμμετοχής στο "HAU Athens Toastmasters Club". (Για τα υπόλοιπα μέλη των Toastmaster Clubs ισχύουν οι συνήθεις εισφορές.)

Η διεθνής οργάνωση Toastmasters ασχολείται με την ενίσχυση ηγετικών δεξιοτήτων και δεξιοτήτων προφορικής επικοινωνίας. Πολλοί απόφοιτοι του Hellenic American University έχουν επωφεληθεί της δικτύωσης που προσφέρει η συγκεκριμένη οργάνωση. Το HAU Athens Toastmasters club είναι το πρώτο Toastmasters club που ιδρύθηκε στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με θέματα αποφοίτων, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ενημέρωση αποφοίτων σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων (σε μορφή pdf).