31 Ιαν 2014

«Μαθήματα από το παρελθόν: Τα λάθη που πρέπει να αποφύγετε όταν ανοίγετε μια επιχείρηση στην Ελλάδα»

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Hellenic American College σε συνεργασία με το Hellenic American University (Manchester, NH, USA) σας προσκαλούν σε μια διαδραστική συζήτηση με τίτλο: «Μαθήματα από το παρελθόν: Τα λάθη που πρέπει να αποφύγετε όταν ανοίγετε μια επιχείρηση στην Ελλάδα» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014, από τις 19:00 έως τις 20:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 8ου ορόφου, στο κτίριο της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης, Μασσαλίας 22, Αθήνα.

Ο Δρ. Αθανάσιος Μπίκος (ιδρυτής της AXAN Synergies) και ο κος Δημήτρης Δασκαλόπουλος (ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Pitstop Park), ειδικοί, με μεγάλη εμπειριά στον επιχειρηματικό κλάδο, θα προσφέρουν συμβουλές πάνω σε θέματα στρατηγικής και θα παρουσιάσουν τις βέλτιστες πρακτικές για τη σύσταση νέων επιχειρήσεων σε περίοδο οικονομικής κρίσης. Οι ομιλητές θα προσφέρουν επίσης συμβουλές όσον αναφορά τις ενέργειες που διευκολύνουν την έναρξη μιας επιχείρησης. Μετά το πέρας των ομιλιών θα ακολουθήσει συζήτηση με ερωτήματα από το κοινό.

Η παρουσίαση και η συζήτηση θα πραγματοποιηθούν στα Ελληνικά.

Είσοδος ελεύθερη.

Για κράτηση θέσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2103680950 ή με email
Αγγελική Ρέππα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πελαγία Πιπεράκη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.