Ώρες λειτουργίας & Επικοινωνία

Σημαντική Ενημέρωση

Για την αντιμετώπιση της συνεχιζόμενης πανδημίας, η Βιβλιοθήκη παρατείνει την αναστολή της λειτουργίας της μέχρι νεωτέρας.

Επίσης, παρατείνεται η ημερομηνία επιστροφής όλων των δανεισμένων τεκμηρίων έως την επανέναρξη λειτουργίας της.

Στείλτε μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με οποιεσδήποτε ερωτήσεις και ένας βιβλιοθηκονόμος θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Ώρες λειτουργίας 

Χειμερινή περίοδος (1η Σεπτεμβρίου – 31η Μαΐου)

  • Δευτέρα – Πέμπτη: 9.30-19.30
  • Παρασκευή: 9.30-18.30
  • Σάββατο - Κυριακή: κλειστά

Θερινή Περίοδος (1η Ιουνίου – 31η Ιουλίου)

  • Δευτέρα – Πέμπτη: 9.30-18.30
  • Παρασκευή: 9.30-17.30
  • Σάββατο - Κυριακή: κλειστά

Kατά τις επίσημες αργίες και για όλο τον Αύγουστο η βιβλιοθήκη παραμένει κλειστή για το κοινό.

Επικοινωνία

Η βιβλιοθήκη βρίσκεται στον 4ο όροφο του κτηρίου επί της οδού Μασσαλίας 22. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.

Υποδοχή: +2103680044, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Aγγελική Ασημακοπούλου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), Βιβλιοθηκονόμος +302103680044

Μαρία Γκόγκολη (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), Βιβλιοθηκονόμος, +302103680010

Συνεργασίες

Η Βιβλιοθήκη είναι μέλος των: