Ώρες λειτουργίας & Επικοινωνία

Επαναλειτουργία Βιβλιοθήκης

Η Βιβλιοθήκη επαναλειτουργεί σε πλήρη συμμόρφωση με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των χρηστών και του προσωπικού της.

Επίσκεψη στη βιβλιοθήκη

Η είσοδος στο κτίριο γίνεται μόνο:

 1. Με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωσή του)
  Ή
 2. Παρουσίαση, έγκυρου αρνητικού πιστοποιητικού rapid test, μέσω gov.gr., που πραγματοποιήθηκε έως και 48 ώρες πριν από την προσέλευση.
  Ή
 3. Πιστοποιητικού νόσησης (που εκδίδεται 30 ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο, και η ισχύς του διαρκεί έως και 180 ημέρες μετά από αυτόν)
 4. Αποδεικτικό ταυτότητας (Αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο), προκειμένου να ελέγχεται η ταυτοπροσωπία

Εσωτερικοί χρήστες, μαθητές και προσωπικό του HAEC (Hellenic American College) και της ΕΑΕ (Ελληνοαμερικανικής Ένωσης), μπορούν να επισκεφθούν τη Βιβλιοθήκη και να χρησιμοποιήσουν τους υπολογιστές (με χρήση προσωπικών ακουστικών) και την αίθουσα ανάγνωσης για περιορισμένο χρονικό διάστημα, για να καλύψουν τις ερευνητικές τους ανάγκες.

Εξωτερικοί χρήστες μπορούν να επισκεφθούν τη βιβλιοθήκη κατόπιν ραντεβού. Οι εξωτερικοί χρήστες θα επικοινωνούν με τη βιβλιοθήκη στο τηλέφωνο 2103680044 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ώστε να καθορίσουν την ημέρα επίσκεψής τους.

Σημειώστε τους ακόλουθους κανονισμούς κατά την επίσκεψή σας στη Βιβλιοθήκη:

 • Έως και 15 χρήστες μπορούν να είναι φυσικά παρόντες στη Βιβλιοθήκη ταυτόχρονα, διατηρώντας απόσταση τουλάχιστον 1 ½ μέτρων μεταξύ τους.
 • Το προσωπικό και οι επισκέπτες πρέπει να φορούν μάσκα ενώ βρίσκονται στη Βιβλιοθήκη και να χρησιμοποιούν το απολυμαντικό χεριών στην είσοδο της Βιβλιοθήκης.

Δανεισμός Υλικού

Εάν επιθυμείτε να δανειστείτε υλικό από τις συλλογές της Βιβλιοθήκης, θα πρέπει να ζητήσετε το υλικό εκ των προτέρων. Δεν θα έχετε άμεση πρόσβαση στα ράφια κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας.

Λόγω περιορισμών Covid - 19 δεν κάνουμε νέες συνδρομές!

Για να κάνετε κράτηση υλικού, καλέστε τη Βιβλιοθήκη στο 2103680044 (Δευτέρα έως Παρασκευή) ή στείλτε ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με το υλικό που θέλετε να δανειστείτε. Μπορείτε να αναζητήσετε τα βιβλία στον ηλεκτρονικό κατάλογο της βιβλιοθήκης: http://library.hau.gr.

Αυτά τα μέτρα ενδέχεται να τροποποιηθούν. Τυχόν αλλαγές θα κοινοποιηθούν στην ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης.

Ανυπομονούμε να σας δούμε στη βιβλιοθήκη μας!

Ώρες λειτουργίας 

Η Βιβλιοθήκη θα είναι ανοιχτή κατά την διάρκεια των εορτών ως εξής:

 • Δευτέρα 27/12 έως και Τετάρτη 29/12, 09:00 π.μ. – 17:00 μ.μ.
 • Δευτέρα 3/1 έως και Τετάρτη 5/1, 09:00 π.μ. – 17:00 μ.μ.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

Η Βιβλιοθήκη θα επαναλειτουργήσει με κανονικό ωράριο από την Δευτέρα 10/01 ως εξής:

Χειμερινή περίοδος (1η Σεπτεμβρίου – 31η Μαΐου)

 • Δευτέρα – Πέμπτη: 9.30-19.30
 • Παρασκευή: 9.30-18.30
 • Σάββατο - Κυριακή: κλειστά

Θερινή Περίοδος (1η Ιουνίου – 31η Ιουλίου)

 • Δευτέρα – Πέμπτη: 9.30-18.30
 • Παρασκευή: 9.30-17.30
 • Σάββατο - Κυριακή: κλειστά

Kατά τις επίσημες αργίες και για όλο τον Αύγουστο η βιβλιοθήκη παραμένει κλειστή για το κοινό.

Επικοινωνία

Η βιβλιοθήκη βρίσκεται στον 4ο όροφο του κτηρίου επί της οδού Μασσαλίας 22. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.

Υποδοχή: +2103680044, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Aγγελική Ασημακοπούλου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), Βιβλιοθηκονόμος +302103680044

Μαρία Γκόγκολη (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), Βιβλιοθηκονόμος, +302103680010

Συνεργασίες

Η Βιβλιοθήκη είναι μέλος των: