Ώρες λειτουργίας & Επικοινωνία

Επαναλειτουργία Αμερικανικής Βιβλιοθήκης

Η Βιβλιοθήκη επαναλειτουργεί σε πλήρη συμμόρφωση με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των χρηστών και του προσωπικού της.

Επίσκεψη στη βιβλιοθήκη

Μπορείτε να επισκεφθείτε τη Βιβλιοθήκη και να χρησιμοποιήσετε τους υπολογιστές και την αίθουσα ανάγνωσης για περιορισμένο χρονικό διάστημα, για να καλύψετε τις ερευνητικές σας ανάγκες. Ωστόσο, δεν θα έχετε άμεση πρόσβαση στα ράφια της βιβλιοθήκης (ανατρέξτε στην παρακάτω ενότητα σχετικά με το "Δανεισμό Υλικού" εάν χρειάζεται να δανειστείτε βιβλία).

Σημειώστε τους ακόλουθους κανονισμούς κατά την επίσκεψή σας στη Βιβλιοθήκη:

  • Έως και 15 χρήστες μπορούν να είναι φυσικά παρόντες στη Βιβλιοθήκη ταυτόχρονα, διατηρώντας απόσταση τουλάχιστον 1 ½ μέτρων μεταξύ τους.
  • Το προσωπικό και οι επισκέπτες πρέπει να φορούν μάσκα ενώ βρίσκονται στη Βιβλιοθήκη και να χρησιμοποιούν το απολυμαντικό χεριών στην είσοδο της Βιβλιοθήκης.
  • Η βιβλιοθήκη μας θα ανοίξει για το μήνα Ιούλιο με ωράριο 10:00 – 16:00.

Δανεισμός Υλικού

Εάν επιθυμείτε να δανειστείτε υλικό από τις φυσικές συλλογές της Βιβλιοθήκης, θα πρέπει να ζητήσετε το υλικό εκ των προτέρων. Δεν θα έχετε άμεση πρόσβαση στα ράφια κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας.

Για να κάνετε κράτηση υλικού, καλέστε τη Βιβλιοθήκη στο 210 3680044 (Δευτέρα έως Παρασκευή) ή στείλτε ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με το υλικό που θέλετε να δανειστείτε. Μπορείτε να αναζητήσετε τα βιβλία στον ηλεκτρονικό κατάλογο της βιβλιοθήκης: http://library.hau.gr.

Θα σας ενημερώσουμε εάν το υλικό που ζητήσατε δεν είναι διαθέσιμο. Το βιβλίο ή τα βιβλία που ζητάτε ενδέχεται να μην είναι έτοιμα κατά τη στιγμή της επίσκεψής σας, καθώς καθαρίζουμε και απομονώνουμε (για τρεις ημέρες) όλα τα βιβλία που επιστρέφουν οι χρήστες μετά τo δανεισμό.

Αυτά τα μέτρα ενδέχεται να τροποποιηθούν. Τυχόν αλλαγές θα κοινοποιηθούν στην ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης.

Θα συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε το κοινό μέσω τηλεφώνου και email και, για τις διαδικτυακές συλλογές μας, μέσω του ιστότοπου.

Ανυπομονούμε να σας δούμε στη βιβλιοθήκη μας!

Ώρες λειτουργίας 

Θερινή Περίοδος (1η Ιουνίου – 31η Ιουλίου)

  • Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00-16:00
  • Σάββατο - Κυριακή: Κλειστά

Αύγουστος 1η-31η Κλειστά

Επικοινωνία

Η βιβλιοθήκη βρίσκεται στον 4ο όροφο του κτηρίου επί της οδού Μασσαλίας 22. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.

Υποδοχή: +2103680044, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Aγγελική Ασημακοπούλου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), Βιβλιοθηκονόμος +302103680044

Μαρία Γκόγκολη (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), Βιβλιοθηκονόμος, +302103680010

Συνεργασίες

Η Βιβλιοθήκη είναι μέλος των: