Ετήσια Ημέρα Καριέρας και Πρακτικής Άσκησης από το Hellenic American College/Hellenic American University

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη 2η Ετήσια Ημέρα Καριέρας και Πρακτικής Άσκησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2021.

Η Ημέρα Καριέρας και Πρακτικής Άσκησης φέρνει κοντά φοιτητές, απόφοιτους και εργοδότες για να ανταλλάξουν ιδέες και πληροφορίες σχετικά με ευκαιρίες απασχόλησης και πρακτικής άσκησης. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν μια σειρά από επαγγέλματα, να δικτυωθούν με υποψήφιους εργοδότες και να εξασκήσουν επαγγελματικές δεξιότητες όπως επικοινωνία και αυτο-παρουσίαση.

Κατά τη διάρκεια της Ημέρας Καριέρας και Πρακτικής Άσκησης:

  • Οι φοιτητές/απόφοιτοι θα μάθουν για τις ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και θα ακούσουν παρουσιάσεις εταιρειών που θα τους βοηθήσουν να προσδιορίσουν μελλοντικές επιλογές απασχόλησης.
  • Οι εργοδότες θα μάθουν για τις ποικίλες και πολύτιμες δεξιότητες που αποκτούν οι φοιτητές / απόφοιτοι του Hellenic American College/Hellenic American University κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Οι εταιρείες που συμμετέχουν στην Ημέρα Καριέρας και Πρακτικής Άσκησης είναι:

Αττικές Εκδόσεις, Agnes Katsianos Language School, AIMS International, Bewise, Capital.gr, Endeavor Greece, Evalion, Goldair Handling, Hellas EAP, Hellenic American Union, Interpretit, Intertranslations, Intralot, ITML, Manetaki Language School, Nokia, Psychogios Publications, ROIX, Roots Wellness Center, Team Experiential Learning.

Η Ημέρα Καριέρας και Πρακτικής Άσκησης διοργανώνεται κάθε χρόνο στο πλαίσιο του 4ετούς προγράμματος Απασχολησιμότητας του Κολλεγίου για προπτυχιακούς φοιτητές.

Πρακτικές πληροφορίες

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε φοιτητές και απόφοιτους του Hellenic American College/Hellenic American University.

Για να συμμετάσχετε στην Ημέρα Καριέρας και Πρακτικής Άσκησης, θα πρέπει έως τις 14 Μαΐου 2021:

  1. να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική πλατφόρμα κρατήσεων για να κάνετε κράτηση θέσης και
  2. να ανανεώσετε το βιογραφικό σας σημείωμα και το προφίλ σας στο LinkedIn σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά επιτεύγματά σας

Εικόνα: Ετήσια Ημέρα Καριέρας και Πρακτικής Άσκησης από το Hellenic American College/Hellenic American University