Νέα σειρά εργαστηρίων HOW-TO του B-Cube

Η πρωτοβουλία του B-Cube εγκαινιάζει μια νέα σειρά δωρεάν εργαστηρίων σχετικά με τις πιο πρόσφατες τακτικές HOW-TO. Με βάση τις γνώσεις από την επιστήμη και την τεχνολογία, τις επιχειρήσεις και τις ανθρωπιστικές επιστήμες, οι εν λόγω εκδηλώσεις έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να εξελιχθούν ως επιτυχημένοι επαγγελματίες και να εντοπίσουν τα προσωπικά τους κίνητρα.

Το πρώτο εργαστήριο της σειράς HOW-TO έχει τίτλο «Πώς να πλαισιώσετε τους ρόλους, τις δεξιότητες και τις ικανότητες μιας ομάδας πωλήσεων με κορυφαίες επιδόσεις».

Η επιτυχής διαχείριση μιας ομάδας πωλήσεων B2B απαιτεί μια σαφή, οργανωτική στρατηγική εστίαση που ευθυγραμμίζει το μάρκετινγκ με τις πωλήσεις. Οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν το πλαίσιο ικανοτήτων που απαιτείται σε θέσεις εργασίας B2B πωλήσεων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022, στις 18:30, στο Αμφιθέατρο του Hellenic American College, Μασσαλίας 22, Αθήνα.

Οι εκδηλώσεις HOW-TO συντονίζονται από ειδικούς της αγοράς και διδάσκοντες με διαφορετικά υπόβαθρα. Απευθύνονται σε νέο, καινοτόμο και επίδοξο κοινό στον χώρο των επιχειρήσεων. Οι συμμετέχοντες, με την ολοκλήρωση των εργαστηρίων, θα έχουν διευρύνει και ενισχύσει τις δεξιότητες και το επαγγελματικό τους προφίλ για να επιτύχουν σε ένα απαιτητικό, ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον.

Το B-Cube αποτελεί πρωτοβουλία του Hellenic American University που προσφέρει πόρους, δικτύωση και καθοδήγηση για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.

Εγγραφείτε μέσω της επίσημης σελίδας της εκδήλωσης: https://events.haec.gr/how-to-event/

Ποιοι μπορούν να παρευρεθούν

Στελέχη πωλήσεων B2B, εργαζόμενοι στην εξυπηρέτηση πελατών, υπεύθυνοι διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, φοιτητές/απόφοιτοι μάρκετινγκ ή σχολών διοίκησης επιχειρήσεων.

Γλώσσα διεξαγωγής: Ελληνικά

Είσοδος ελεύθερη

Εισηγητής

Ο Δρ. Δαμιανός Γιαννάκης έχει διδακτορικό πτυχίο (Ph. D.) στο marketing από το Πανεπιστήμιο του Strathclyde στη Γλασκώβη. Έχει εκτεταμένη επιχειρησιακή, ακαδημαϊκή και συμβουλευτική εμπειρία 35 ετών σε ελληνικούς και διεθνείς οργανισμούς. Εργάζεται ως Αναπληρωτής Καθηγητής στο Hellenic American University από το 2004 και διδάσκει μαθήματα marketing και πωλήσεων σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.

Εικόνα: Νέα σειρά εργαστηρίων HOW-TO του B-Cube