Ημερίδα για την έλλειψη στέγης στην Ελλάδα διοργανώνεται την Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου-Διεθνή ημέρα για την εξάλειψη της Φτώχειας.

Την εκδήλωση διοργανώνουν το Τμήμα Ψυχολογίας του Hellenic American College, σε συνεργασία με το Hellenic American University (Manchester, New Hampshire, USA) και το Ελληνικό Δίκτυο για το Δικαίωμα στη Στέγη και την Κατοικία. Η ημερίδα θα διεξαχθεί από τις 16:00 έως τις 20:30, στο Αμφιθέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, Αθήνα).

Η ημερίδα θα πλαισιώνεται από εκπροσώπους του ακαδημαϊκού χώρου, από φορείς παρέμβασης και πρόληψης, καθώς και από όσους επωφελούνται των υπηρεσιών των προαναφερθέντων φορέων. Επιπροσθέτως, στην εν λόγω ημερίδα θα παρουσιαστούν γνώσεις, εμπειρίες και προβληματισμοί των άμεσα και έμμεσα εμπλεκόμενων φορέων στο φαινόμενο της έλλειψης στέγης.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν και να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες οι οποίες θα αποτελέσουν τον πυρήνα για πιο συνειδητές και αποτελεσματικές δράσεις στο μέλλον. Επιπλέον, η διανομή προωθητικού υλικού από Μη-Κυβερνητικές Οργανώσεις, θα δώσει την ευκαιρία σε όσους ενδιαφέρονται, να εμπλακούν σε μελλοντικές δράσεις και να γνωρίσουν τους εκπροσώπους των εν λόγω οργανώσεων.

Για κράτηση θέσεων επικοινωνήστε ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή καλέστε στο 2103680950.

Είσοδος ελεύθερη.

Πρόγραμμα εκδήλωσης