Η κα Ελευθερία Ζούρου, συνιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Doctoranytime.gr, θα μιλήσει για μια καινοτόμα online υπηρεσία που επιτρέπει στον ασθενή να κλείσει ραντεβού με τον γιατρό ηλεκτρονικά, οποιαδήποτε στιγμή.

Το προπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (BSBA)  του Hellenic American College σε σύμπραξη με το Ηellenic American University (Manchester, NH, USA) σας προσκαλεί να συναντήσετε την συνιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλο της Doctoranytime.gr, κα Ελευθερία Ζούρου, στον 8ο όροφο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Μασσαλίας 22, στις 7 Μαΐου 2014, 19:00 μμ.

Η κα Ζούρου θα παρουσιάσει μια καινοτόμα online υπηρεσία στον τομέα της υγείας που αποσκοπεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο κλείνουμε συνήθως ραντεβού με  κάποιο γιατρό.

Η εκδήλωση αποτελεί την τρίτη διάλεξη στα πλαίσια του κύκλου ομιλιών που θα πραγματοποιηθούν από επιτυχημένους Έλληνες επιχειρηματίες που ασχολούνται με την  ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα και με αυτό τον τρόπο συμβάλλουν στην αλλαγή της εικόνας των ελληνικών επιχειρήσεων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η Doctoranytime.gr είναι μια καινοτόμα online υπηρεσία του τομέα της υγείας στην Ελλάδα που επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν από μια λίστα ιατρών και να κλείνουν το ραντεβού τους, είτε ηλεκτρονικά είτε μέσω τηλεφώνου, οποιαδήποτε χρονική στιγμή μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό. Επιπλεόν, η online ηλεκτρονική πλατφόρμα παρέχει στους χρήστες σημαντικές πληροφορίες βοηθώντας τους στην επιλογή του κατάλληλου ιατρού όπως σχόλια άλλων χρηστών, το κόστος επίσκεψης και των ιατρικών εξετάσεων καθώς επίσης και την πείρα του θεράποντος ιατρού.
http://www.doctoranytime.gr/

Η Ελευθερία Ζούρου είναι συνιδρύτρια και Γενική Διευθύντρια του doctoranytime.gr . Η κα Ζούρου είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχει πολυετή εργασιακή εμπειρία σε εταιρείες όπως η L'Oreal και η Procter & Gamble καθώς και σε περιοδικά μόδας του Εκδοτικού Οίκου Λαμπράκη. Το 2012, ξεκίνησε το επιχειρηματικό project του doctoranytime.gr.

Για κράτηση θέσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2103680950 ή με email (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.