Ο γνωστός στο ευρύ κοινό σκηνοθέτης του Λούφα και Απαλλαγή, Βασίλης Κατσίκης, παρουσιάζει σε avant-première την ταινία «Lurk». Πρόκειται για ένα αγγλόφωνο ψυχολογικό θρίλερ που διαδραματίζεται στην Ελλάδα του σήμερα.

Το τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας του Hellenic American College σε συνεργασία με το Hellenic American University (Manchester, NH, USA) σας προσκαλούν στην avant-première του αγγλόφωνου ψυχολογικού θρίλερ του Βασίλη Κατσίκη με τίτλο «Lurk».

Η ταινία θα προβληθεί την Πέμπτη, 15 Μαίου 2014, στις 18:00 στο Αμφιθέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Μασσαλίας 22, Αθήνα.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Η η νέα και όμορφη Αν (Tess Spentzos) συνεχίζει τη ζωή της στην απόμερη βίλλα, που μοιράζεται με τον ψυχίατρο και κληρονόμο της κλινικής του πατέρα της, μεσήλικα σύζυγό της (Peter Gerald), πλήρως αποσυντονισμένη από την προ διετίας δολοφονία του ψυχίατρου πατέρα της. Όταν ένα αναπάντεχο γεγονός απομακρύνει το σύζυγο της από τη βίλλα, η Αν επαναστατεί απέναντι στη φαρμακευτική άγωγη στην οποία αυτός την έχει υποβάλει. Κι ενώ η κυβέρνηση καταρρέει και η πόλη σαστίζεται από διαδηλωτές και θεομηνίες, η ακόμη ημιυπνωτισμέμη από τη θεραπεία Αν καλείται να ξεφύγει από τα χέρια του άγνωστου νέου (Aris Athan) που έχει διεισδύσει στη βίλα ...

Την προβολή της ταινίας θα ακολουθήσει συζήτηση μεταξύ του σκηνοθέτη και της επίκουρης καθηγήτριας του Hellenic American College, Χριστίνας Κκόνα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για κρατήσεις παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Τηλ.: 2103680950 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.