Ανακαλύψτε τεχνικές και στρατηγικές αντιμετώπισης του άγχους των εξετάσεων.

Το Κέντρο Συμβουλευτικής του Hellenic American College σε συνεργασία με το Hellenic American University σας προσκαλούν στην ανοιχτή ομιλία της Δρ. Κώνστας στις 16 Μαΐου με θέμα «Πώς να αντιμετωπίσετε το άγχος των εξετάσεων».

Η Δρ. Κώνστας είναι μέλος του Ακαδημαϊκού προσωπικού του τμήματος Ψυχολογίας του Hellenic American University. Η ομιλία της, η οποία εντάσσεται στα πλαίσια ανοιχτών εκδηλώσεων του Κέντρου Συμβουλευτικής του Hellenic American College με στόχο την ευαισθητοποίηση για θέματα ψυχολογίας, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Μαΐου, 12:00-13:00, στο συνεδριακό χώρο 4ου ορόφου, Μασσαλίας 22, Κολωνάκι. Θα ακολουθήσει συζήτηση με ερωτήματα από το κοινό.

Το άγχος των εξετάσεων αναφέρεται στην ανησυχία ή υπερένταση που βιώνει ένα άτομο κατά τη διάρκεια των εξετάσεων. Τέτοιου είδους συναισθήματα είναι αρκετά συνηθισμένα αλλά υπάρχουν τρόποι αντιμετώπισής τους. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της η Δρ. Κώνστας θα μιλήσει για τον τρόπο διαχείρισης τους αλλά και τις αιτίες που προκαλούν το άγχος των εξετάσεων. Επιπλέον, θα παρουσιάσει τον τρόπο με τον οποίο βιώνει ένα άτομο το άγχος αυτό, καθώς επίσης και τον λόγο που οι εξετάσεις προκαλούν τόσο άγχος. Θα προτείνει επίσης τρόπους και στρατηγικές αντιμετώπισης του άγχους κατά τη συμμετοχή ενός ατόμου σε εξετάσεις.

Για κράτηση θέσεων επικοινωνήστε μαζί μας:
Τηλ.: 2103680950
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.