Ο Δρ. Kirk J. Schneider, επιφανής εκπρόσωπος της σύγχρονης ανθρωπιστικής ψυχολογίας και συγγραφέας του πολυσυζητημένου βιβλίου «Ο Διχασμένος Νους» θα παραχωρήσει ανοιχτή ομιλία την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014, 19:30 με 21:30, στο Αμφιθέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, Αθήνα). Ο συγγραφέας θα μιλήσει για το διχασμό που παρατηρεί στο νου του ανθρώπου, διχασμό που θεωρεί ως κύρια πηγή των σημερινών συγκρούσεων και κοινωνικών προβλημάτων.
Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί με αφορμή της Τρίτης Εκδήλωσης των Αποφοίτων και την πρόσφατη μετάφραση στα Ελληνικά του βιβλίου του «Υπαρξιακή Ανθρωπιστική Ψυχοθεραπεία». Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Σύλλογο Αποφοίτων του Hellenic American University, το Hellenic American College και το «Γίγνεσθαι», την Ελληνική Εταιρεία Υπαρξιακής Ψυχολογίας.
Ο Δρ. Schneider έχει εκδώσει πάνω από 100 άρθρα και έχει συγγράψει-επιμεληθεί οκτώ βιβλία. Το 2004 πήρε το βραβείο Rollo May για διεξαγωγή εξαίρετης και ανεξάρτητης έρευνας στην ανθρωπιστική ψυχολογία, από το Division 32 του Αμερικανικού Συνδέσμου Ψυχολόγων (ΑPA).
Η ομιλία θα διεξαχθεί στα Αγγλικά με ταυτόχρονη διερμηνεία στα Ελληνικά. Θα ακολουθήσει υπογραφή των βιβλίων του.
Για κράτηση θέσεων επικοινωνήστε ηλεκτρονικά στο