Την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου ο Σμηναγός Χριστόφορος Θωμαδάκης, ψυχολόγος των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων θα παραχωρήσει ανοιχτή ομιλία σχετικά με την στρατιωτική ψυχολογία με τίτλο «Ο διεπιστημονικός ρόλος των στρατιωτικών ψυχολόγων στον Ελληνικό Στρατό».

Το Τμήμα Ψυχολογίας του of Hellenic American College σε συνεργασία με το Hellenic American University (Manchester, New Hampshire, USA) συνδιοργανώνουν την εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 24 Οκτωβρίου στις 15:00 στην Αίθουσα συνεδρίων του 6ου ορόφου του κτιρίου της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης, Μασσαλίας 22, Αθήνα.

Παρόντες θα είναι, επίσης, τέσσερις ψυχολόγοι των Εθνικών Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας οι οποίοι, μαζί με τον Δρ. Θωμαδάκη, θα μοιραστούν πληροφορίες σχετικά με τον ρόλο των ψυχολόγων στα Εθνικά Σώματα Ασφαλείας καθώς θα μιλήσουν για το επάγγελμά τους και την στρατιωτική θητεία τους.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά.

Είσοδος ελεύθερη.

Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε μαζί μας με email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 2103680950.