Εργαστήριο της Δρ. Σοφίας Πρωτόπαπα στα πλαίσιο του προγράμματος του κέντρου PRAKSIS Business Coaching Center

 

Η Δρ. Σοφία Πρωτόπαπα, Διευθύντρια του Γραφείου Επαγγελματικής Ανάπτυξης & Σταδιοδρομίας, υλοποιεί στις 26 Οκτωβρίου 2016, εργαστήριο με θέμα «Ταλέντα και δυνατά σημεία για επιχειρηματική αποτελεσματικότητα» για τους συμμετέχοντες του προγράμματος του κέντρου PRAKSIS Business Coaching Center (BCC).

To PRAKSIS Business Coaching Center είναι μια πρωτοβουλία της ΜΚΟ PRAKSIS που σκοπό έχει να βοηθήσει ανέργους – μέλη ευπαθών κοινωνικά ομάδων να μπορέσουν να ενταχθούν στον ενεργό πληθυσμό μέσω της αυτοαπασχόλησης. To BCC λειτουργεί ως κέντρο υποστήριξης επίλεκτων υποψηφίων παρέχοντας κατάρτιση, καθοδήγηση και συμβουλευτική ώστε να υλοποιήσουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους.

Το εργαστήριο της Δρ. Πρωτόπαπα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες των εν δυνάμει επιχειρηματιών και τους βοηθάει να εντοπίσουν τα ταλέντα τους και πώς αυτά μπορούν να μετουσιωθούν σε επιχειρηματικές δεξιότητες που θα τους οδηγήσουν στη δημιουργία υγειών επιχειρήσεων. Το συγκεκριμένο σεμινάριο προσφέρεται σε εξαμηνιαία βάση και στους σπουδαστές του Hellenic American College.

Το εργαστήριο προσφέρεται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Hellenic American College και συνεχίζει τη σειρά δράσεων που διοργανώνονται από κοινού με το κέντρο PRAKSIS Business Coaching Center και το Hellenic American University (Manchester, NH, USA).

Το εργαστήριο θα λάβει χώρα στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50, Αθήνα.