Αεροπορική Ακαδημία – Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για το Καλοκαίρι του 2015

Το καλοκαίρι του '15 ταλαντούχοι μαθητές λυκείων, 15 έως 18 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για την αεροπλοΐα και τις πτήσεις σε ένα πρόγραμμα που συνδυάζει την ηλεκτρονική με τη βιωματική μάθηση και ταυτόχρονα οδηγεί σε πραγματικές ώρες πτήσης σε εκπαιδευτικά αεροσκάφη.

Το πρόγραμμα, αποτελείται από δύο φάσεις, προσφέρεται από το Hellenic American College (HAEC) και το σχολείο ACS Athens σε συνεργασία με την σχολή εκπαίδευσης Egnatia Aviation. Η πρώτη φάση είναι εισαγωγή στις βασικές αρχές της επιστήμης της αεροπλοΐας, με καθηγητή μέλος του διδακτικού προσωπικού του HAEC, διαρκεί ένα μήνα και προσφέρεται εξ'αποστάσεως (online). Η φάση αυτή του προγράμματος περιλαμβάνει, επίσης, δύο συναντήσεις που απαιτούν φυσική παρουσία στις εγκαταστάσεις του HAEC στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης φάσης του προγράμματος, η οποία γίνεται στην Καβάλα, οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν δεξιότητες ομαδικής εργασίας, να παρακολουθήσουν τις λειτουργίες ενός αερολιμένα και τις εργασίες συντήρησης αεροσκαφών στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Καβάλας. Επιπλέον, θα εκπαιδευτούν σε εξομοιωτές τελευταίας τεχνολογίας της Egnatia Aviation και θα έχουν τη δυνατότητα να πετάξουν με τα εκπαιδευτικά αεροπλάνα της εταιρίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ή για να λάβετε την αίτηση εγγραφής, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Δέσποινα Βερυκόκκου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να καλέσετε στο +30 210 3680919.