Το Hellenic American University και οι Εκδόσεις Κέρκυρα έχουν τη χαρά να φιλοξενήσουν την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Δρ. Γεωργίου Πρεβελάκη «Στον ΟΟΣΑ: Γεωπολιτική Θεωρία και Διπλωματική Δράση» στην Ελληνοαμερικανική Ένωση τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στις 18:30. Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα ελληνικά (χωρίς ταυτόχρονη διερμηνεία), είναι ανοιχτή στο κοινό.
Ο Δρ. Πρεβελάκης, ομότιμος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Pantheon-Sorbonne (Παρίσι 1) και Επίτιμος Καθηγητής στο Hellenic American University, υπηρετεί ως Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ από τον Οκτώβριο του 2019.
Στην εκδήλωση θα συμμετέχει πάνελ με τον συγγραφέα και τους εξής ομιλητές:
- Δημήτρης Αβραμόπουλος, Βουλευτής και πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων
- Λούκα Κατσέλη, ομότιμη καθηγήτρια του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην Διευθύντρια του Κέντρου Ανάπτυξης του ΟΟΣΑ στη Γαλλία
- Τατιάνα-Σπινάρη-Παλλήλη, Ιστορικός τέχνης
- Άγγελος Σύρκος, Βουλευτής και Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος και δικηγόρος Αντώνης Παπαγιαννίδης.
Θα ακολουθήσει κοκτέιλ.
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.