Δωρεάν webinar με θέμα «Αναγνωρίστε και αξιοποιήστε τα δυνατά σας σημεία για προσωπική και επαγγελματική επιτυχία»

Η Δρ. Σοφία Πρωτόπαπα, Διευθύντρια του Γραφείου Επαγγελματικής Ανάπτυξης του Hellenic American College, θα παραχωρήσει ένα δωρεάν webinar την Τετάρτη 6 Μαΐου, από 18:00 έως 19:30 με θέμα «Αναγνωρίστε και αξιοποιήστε τα δυνατά σας σημεία για προσωπική και επαγγελματική επιτυχία». Το webinar είναι ανοικτό στο κοινό και προσφέρεται στο πλαίσιο του προγράμματος δημόσιας προσφοράς του Κολλεγίου.

Αξιοποιώντας τα δυνατά σας σημεία, αισθάνεστε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, μειώνετε το άγχος και πετυχαίνετε καλύτερα αποτελέσματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Κατά τη διάρκεια του webinar, η Δρ. Πρωτόπαπα θα αναλύσει:

  • Πώς καλλιεργούνται τα έμφυτα ταλέντα για να γίνουν δυνατά σημεία
  • Ποιες είναι οι ενδείξεις για να αναγνωρίσετε τα ταλέντα σας και με ποιους τρόπους μπορείτε να τα αναδείξετε για να πετύχετε τους στόχους σας
  • Πώς μπορείτε να ανακαλύψετε και να αναδείξετε τα ταλέντα των ατόμων που συναναστρέφεστε (οικογένεια, συνεργάτες, φίλοι κ.λπ.)

Εισηγήτρια: Η Δρ. Σοφία Πρωτόπαπα είναι Διευθύντρια του Γραφείου Επαγγελματικής Ανάπτυξης του Hellenic American College, κάτοχος διδακτορικού τίτλου σπουδών στις Κοινωνικές Επιστήμες και παράλληλα φοιτά στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Ψυχολογία – Ειδίκευση Κλινική Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας στο Hellenic American College. Τέλος, είναι μια εκ των συγγραφέων των βιβλίων Ηγεσία για Παιδιά και Συναισθηματική Ευημερία-Συναισθηματική Χρεωκοπία: Η μία, η άλλη όψη και συγγραφέας του βιβλίου Eudaimonia as a way of life: A conversation with Aristotle inspired by the Nicomachean Ethics.

Η γλώσσα διεξαγωγής είναι η ελληνική.

Διαδικασία εγγραφής: Δηλώστε συμμετοχή μέσω της επίσημης σελίδας του webinar. Κατόπιν, θα σας αποσταλεί ένα επιβεβαιωτικό μήνυμα το οποίο θα περιλαμβάνει το Zoom link για τη σύνδεσή σας. Καθώς ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος (έως 50 άτομα), συστήνεται έγκαιρη εγγραφή.

Εικόνα: Δωρεάν webinar με θέμα «Αναγνωρίστε και αξιοποιήστε τα δυνατά σας σημεία για προσωπική και επαγγελματική επιτυχία»