Εργαστήριο με τίτλο «Πώς να ηγηθείτε: Ηγετικές ικανότητες και δεξιότητες  που είναι απαραίτητες σε διαφορετικούς πολιτισμούς»

Η πρωτοβουλία B-Cube προσφέρει ένα εργαστήριο ανοιχτό στο κοινό με τίτλο: «Πώς να ηγηθείτε: Ηγετικές ικανότητες και δεξιότητες που είναι απαραίτητες σε διαφορετικούς πολιτισμούς».

Εισηγητές του εργαστηρίου θα είναι ο Pete Tsolis, Διευθυντής των Business προγραμμάτων του Hellenic American University και ο George Stroumboulis, Διευθύνων Σύμβουλος του IDEOLI Group.

Οι ομιλητές θα συζητήσουν πώς η τεχνολογία και η νέα κανονικότητα της μετά-Covid εποχής έχουν αλλάξει ριζικά την οπτική μας σε σχέση με το επιχειρηματικό περιβάλλον. Επιπλέον, θα εστιάσουν στην καθοδήγηση των συμμετεχόντων σε ό,τι αφορά τους τρόπους διαχείρισης ομάδων διαφορετικού υπόβαθρου.

Η εκδήλωση διοργανώνεται με την υποστήριξη του IDEOLI Group, ενός ομίλου διακόσμησης εσωτερικών χώρων που ειδικεύεται στον σχεδιασμό φωτισμών, στοιχείων επίπλωσης και εκθεσιακών προϊόντων, και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2023, στις 19:00, στον συνεδριακό χώρο 6ου ορόφου, στο Hellenic American College, Μασσαλίας 22, Αθήνα.

Οι εκδηλώσεις HOW-TO συντονίζονται από ειδικούς της αγοράς και διδάσκοντες με διαφορετικά υπόβαθρα. Απευθύνονται σε νέο, καινοτόμο και επίδοξο κοινό στον χώρο των επιχειρήσεων. Οι συμμετέχοντες, με την ολοκλήρωση των εργαστηρίων, θα έχουν διευρύνει και ενισχύσει τις δεξιότητες και το επαγγελματικό τους προφίλ, διεκδικώντας την επιτυχία σε ένα απαιτητικό, ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον.

Το B-Cube αποτελεί πρωτοβουλία του Hellenic American University που προσφέρει γνώσεις, δικτύωση και καθοδήγηση με άξονα την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα.

Σε ποιους απευθύνεται:

  • Ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων
  • Στελέχη ανεξαρτήτως υπόβαθρου
  • Επενδυτές
  • Φοιτητές σχολών διοίκησης επιχειρήσεων
  • Άτομα που ενδιαφέρονται να αποκομίσουν μια 360˚ εικόνα για τον επιχειρηματικό κόσμο

Γλώσσα διεξαγωγής: Αγγλικά

Εγγραφείτε μέσω της επίσημης σελίδας της εκδήλωσης.

Συμμετοχή: Ελεύθερη

Σύντομα βιογραφικά ομιλητών: 

Ο Pete Tsolis είναι κάτοχος Executive MBA από το Πανεπιστήμιο της Νεβάδα, Λας Βέγκας και είναι υποψήφιος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Pepperdine, με αντικείμενο την Παγκόσμια Ηγεσία και Αλλαγή. Έχει διατελέσει στέλεχος και έχει παράσχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε προγράμματα hospitality σε όλο τον κόσμο για πάνω από 15 χρόνια. Τα τελευταία 2 χρόνια, διδάσκει Business στο Hellenic American University, όπου πρόσφατα ανέλαβε και τη Διεύθυνση των Business προγραμμάτων. Στο παρελθόν, δίδαξε στο Πανεπιστήμιο Saint Katherine, στο San Marcos της California, ενώ συμμετείχε και ως προσκεκλημένος ομιλητής σε διάφορες διοργανώσεις στην Ελλάδα και τις ΗΠΑ.

Ο George Stroumboulis είναι επιχειρηματίας καναδικής καταγωγής, ο οποίος έχει συντονίσει την εκκίνηση νέων επιχειρήσεων σε διάφορους κλάδους και διεθνείς αγορές. Με την πάροδο των ετών, έχει δημιουργήσει ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο επιχειρηματικής τεχνογνωσίας αναλαμβάνοντας καθήκοντα διευθυντικών θέσεων σε καινοτόμες εταιρείες και κυβερνητικούς οργανισμούς, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Χάρη στην ικανότητά του να δίνει ώθηση στην πραγματική αλλαγή, ο George έχει υπάρξει αντικείμενο αναφοράς σε πολλά μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου του πρωτοσέλιδου της Wall Street Journal.

Εικόνα: Εργαστήριο με τίτλο «Πώς να ηγηθείτε: Ηγετικές ικανότητες και δεξιότητες που είναι απαραίτητες σε διαφορετικούς πολιτισμούς»