12η Τελετή Αποφοίτησης

Μετά από δύο χρόνια αναβολών λόγω των μέτρων κατά της Covid-19, το Hellenic American University πραγματοποίησε την ετήσια, καθιερωμένη τελετή αποφοίτησης, την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Φίλοι, οικογένειες και διακεκριμένοι προσκεκλημένοι, καθηγητές, προσωπικό, εκτελεστικά στελέχη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Hellenic American University γιόρτασαν την ολοκλήρωση του κύκλου σπουδών των 264 αποφοίτων των ετών 2020, 2021 και 2022, ενώ περίπου 1.400 προσκεκλημένοι και 160 αποφοιτούντες παρευρέθηκαν στην τελετή.

Αποχαιρετιστήριες ομιλίες απηύθυναν οι αριστούχες Δέσποινα Δανάη Τοπαλίδη (MAAL ’22) και Άννα Ευαγγελία Ρομποτή (BSPsy ’22), ενώ εκπροσωπώντας τους αποφοίτους του 2022 από βήματος μίλησαν οι Rami Alexios Ampou-Chantitzi (BAELL ’22) και Αγγελική Προβατά (MAAL ’22). 

Ως είθισται σε μια τελετή αποφοίτησης, το Hellenic American University απονέμει τιμητικά πτυχία σε άτομα που έχουν διακριθεί για τα επιτεύγματά τους στις τέχνες, τις επιστήμες, την εκπαίδευση, την κοινωνική προσφορά ή τη φιλανθρωπία. Φέτος, το ίδρυμα απένειμε τιμητικό διδακτορικό τίτλο σπουδών σε έναν από τους πιο διάσημους και επιτυχημένους παραγωγούς της κινηματογραφικής βιομηχανίας, τον Sidney Ganis, και στον Dario Boschiero, ερευνητή βιοϊατρικής και πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της BioTekna Biomedical Technologies.

Στην ομιλία του προς τους αποφοίτους, ο Πρόεδρος του Hellenic American University, Λεωνίδας Φοίβος Κόσκος, μίλησε για τις μεγάλες περιβαλλοντικές, κοινωνικές και επαγγελματικές προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν, προσθέτοντας, ωστόσο, ότι η εκπαίδευσή τους στο Hellenic American University τους έχει εξοπλίσει με έναν ολιστικό τρόπο σκέψης, την ικανότητα διά βίου μάθησης, καθώς και την ικανότητα προσαρμογής που θα τους βοηθήσει να ανταποκριθούν επιτυχώς σε αυτές. Δεσμεύτηκε δε, πως το Hellenic American University θα συνεχίσει να τους υποστηρίζει στα νέα επαγγελματικά και προσωπικά τους εγχειρήματα.

Μετά το πέρας της τελετής, ακολούθησε δεξίωση όπου οι απόφοιτοι γιόρτασαν αυτήν την σημαντική στιγμή της ζωής τους με τους καθηγητές, τους φίλους τους και τους δικούς τους ανθρώπους.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αποφοίτους μας!

Φωτογραφικό Υλικό

1
2
4
3
6
5
8
7
9
10
11
12