Το νέο τεύχος του ενημερωτικού δελτίου των αποφοίτων Connect μόλις κυκλοφόρησε!

CONNECT ALUMNI Καλοκαίρι 2022

Το καλοκαιρινό τεύχος του Connect (Καλοκαίρι 2022) τώρα αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους αποφοίτους του Πανεπιστημίου και μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ. Αυτό το τεύχος περιλαμβάνει νέα για τη 12η Τελετή Αποφοίτησης του Πανεπιστημίου, το Career Fair 2022 και όλες τις πρόσφατες εξελίξεις του Τμήματος Ψυχολογίας. Ο Πρόεδρος Λεωνίδας Φοίβος Κόσκος μας ενημερώνει για σημαντικές πρωτοβουλίες της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς, μεταξύ των οποίων είναι η έναρξη ενός νέου μεταπτυχιακού προγράμματος, του M.S. στη Διαχείριση του Στρες και της Υγείας. Σε αυτό το τεύχος, θα γνωρίσετε επίσης ηλεκτρονικά το Alumni Association Board Executive Committee.

Το Alumni Success Story αυτού του τεύχους παρουσιάζει τον Arthur Antonopoulos (MSPsy ‘22) που μοιράζεται την εμπειρία του από το πρόγραμμα, τι τον οδήγησε να το επιλέξει, πληροφορίες για το εκδοθέν βιβλίο του «Σκοτεινή Αθήνα» και αποκαλύπτει τι ακολουθεί στα σχέδιά του. Για το Faculty Spotlight απευθυνόμαστε σε δύο μέλη του διδακτικού μας προσωπικού στα προγράμματα Business, τον Δρ. Μελέτιο Νηρό και την κ. Θωμίνα Βοζίκη.

Τέλος, όπως είναι η παράδοση του ενημερωτικού δελτίου, θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε τα νέα και τα επιτεύγματα των καθηγητών και των αποφοίτων μας, από πρόσφατα δημοσιευμένα έργα και ομιλίες σε συνέδρια έως εξελίξεις σταδιοδρομίας.

Φωτογραφία: CONNECT ALUMNI Καλοκαίρι 2022