Η έρευνα και η αριστεία των φοιτητών τιμήθηκαν στην Ετήσια Ημέρα Ακαδημαϊκών Επιτευγμάτων

14 Ιουνίου 2021, 4:00 pm

Ετήσια Ημέρα Ακαδημαϊκών Επιτευγμάτων 2021

Φοιτητές, καθηγητές και μέλη του προσωπικού από τα campus Αθηνών και Nashua συγκεντρώθηκαν διαδικτυακά στις 2 Ιουνίου για να γιορτάσουν την έρευνα και την αριστεία των φοιτητών στην Ετήσια Ημέρα Ακαδημαϊκών Επιτευγμάτων των Φοιτητών. Η εκδήλωση πραγματοποιείται για 10η χρονιά και περιλαμβάνει το Ετήσιο Συνέδριο Φοιτητών και την Τελετή Απονομής βραβείων του Προέδρου του Hellenic American University.

Το πρώτο μέρος, το οποίο οργανώνεται από το Ερευνητικό Ινστιτούτο, λειτουργεί ως φόρουμ για τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές ώστε να παρουσιάσουν την έρευνά τους. Το φετινό πρόγραμμα περιλάμβανε τέσσερις προπτυχιακές και έξι μεταπτυχιακές παρουσιάσεις (δείτε το επισυναπτόμενο πρόγραμμα).

Στο τέλος της συνεδρίασης, η Επιτροπή του Ερευνητικού Ινστιτούτου ανακοίνωσε τα βραβεία για τις καλύτερες παρουσιάσεις. Η Ελένη Πλεμμένου, η Sasa Rajicic, η Ιωάννα Κατσινάκη και ο Γιώργος Κασίμης, φοιτητές του προπτυχιακού προγράμματος στη Ψυχολογία, έλαβαν το προπτυχιακό βραβείο για την εργασία τους “The Psycho-Social Effect of House Tagging on Residents and Neighborhood Health & Safety Risks of Sign Tagging”. Η Ελένη Καλπιά Ηλία (MAAL '19) έλαβε το μεταπτυχιακό βραβείο για την έρευνά της “Designing and Using an Intercultural Awareness & Sensitivity Checklist to Evaluate Selected Greek EFL Textbooks”.

Στο δεύτερο μέρος, το Hellenic American University τίμησε τους αποδέκτες των βραβείων Civic Fellowship, the NH Campus Compact Presidents’ Awards for Leadership, Good Steward, και Community Partner, και President’s Awards for Academic Achievement για το έτος 2020 – 2021.