Το νέο τεύχος του ενημερωτικού δελτίου των αποφοίτων Connect μόλις κυκλοφόρησε!

CONNECT ALUMNI Καλοκαίρι 2021

Το θερινό τεύχος του Connect (Καλοκαίρι-2021) τώρα αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους αποφοίτους του Πανεπιστημίου και μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ. Αυτό το τεύχος περιλαμβάνει μια σημαντική νέα πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου, που ονομάζεται B-Cube, η οποία θα προσφέρει από εκδηλώσεις δικτύωσης, ομιλίες από ειδικούς στον κόσμο των επιχειρήσεων, επιχειρηματική καθοδήγηση έως και ατομικό mentoring. Ο Πρόεδρος Λεωνίδας Φοίβος Κόσκος συζητά τον αντίκτυπο του COVID 19 στην ανάπτυξη του Πανεπιστημίου και μας ενημερώνει για τις τελευταίες διοικητικές αλλαγές στο ίδρυμά μας. Αυτό το τεύχος περιλαμβάνει επίσης ειδήσεις για την τελετή απονομής των βραβείων προέδρων του Campus Compact του νΙΟκαι τη 2η ετήσια Ημέρα Καριέρας.

Για το Alumni Success Story, απευθυνόμαστε στον Γιάννη Παπατσίρο, PMBA ’13 και valedictorian, χάρη στον οποίο το Πανεπιστήμιο μας πρόκειται να συνεργαστεί με το Ινστιτούτο SAS. To Faculty Spotlight αναδεικνύει τον Δρ. Δημήτρη Τόλια, ο οποίος πρόσφατα έγινε Κοσμήτορας στην Ψηφιακή Μάθηση και την Καινοτομία στην Εκπαίδευση.

Θα βρείτε επίσης τα νέα και τα επιτεύγματα της σχολής μας, των αποφοίτων των καθηγητών μας, από πρόσφατα δημοσιευμένα έργα και ομιλίες σε συνέδρια έως εξελίξεις σταδιοδρομίας.

Φωτογραφία: CONNECT ALUMNI Καλοκαίρι 2021