Το νέο τεύχος του ενημερωτικού δελτίου των αποφοίτων Connect μόλις κυκλοφόρησε!

CONNECT ALUMNI Καλοκαίρι 2023

Το καλοκαιρινό τεύχος του Connect (Καλοκαίρι 2023) τώρα αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους αποφοίτους του Πανεπιστημίου και μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ. Σε αυτό το τεύχος, προβάλλουμε διάφορες σημαντικές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα το περασμένο εξάμηνο, με έμφαση σε διακεκριμένους αποφοίτους που επέστρεψαν στο campus της Αθήνας για να μοιραστούν τις γνώσεις τους με την κοινότητά μας.

Ο Πρόεδρος Λεωνίδας Φοίβος Κόσκος μας ενημερώνει σχετικά με την απόφαση του διαπιστευτή μας να αποδεχθεί το Interim Fifth-Year Report του Πανεπιστημίου και με τα βήματα που λαμβάνουμε για να φέρουμε τις κοινότητες της Νάσουα και της Αθήνας ακόμη πιο κοντά.

Το Alumni Success Story αυτού του τεύχους παρουσιάζει τον Christian Moraitis (BSI '23), ο οποίος ζει τώρα στην Ολλανδία και εργάζεται σε μια μεγάλη εταιρεία πληροφορικής. Ο Christian μοιράζεται την εμπειρία του με το πρόγραμμα BSI και πώς αυτό διαμόρφωσε την επιτυχημένη καριέρα του. Το Faculty Spotlight παρουσιάζει τον Panagiote (Pete) Tsolis, Διευθυντή των Business προγραμμάτων μας.

Τέλος, όπως πάντα, μοιραζόμαστε πρόσφατα νέα για τα επιτεύγματα των καθηγητών μας και των αποφοίτων μας - από νέες δημοσιεύσεις και ομιλίες σε συνέδρια μέχρι την εξέλιξη της καριέρας τους.