Έναρξη εντατικής ακαδημαϊκής περιόδου για προπτυχιακές σπουδές στις 30 Οκτωβρίου!

Φοιτήτριες στη βιβλιοθήκη του Hellenic American CollegeΜε το νέο, εντατικό μας Minimester, το οποίο ξεκινά στις 30 Οκτωβρίου, δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι την άνοιξη για να ξεκινήσετε τις σπουδές σας. Τα μαθήματα του Minimester διαρκούν 7 εβδομάδες, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα να ξεκινήσετε άμεσα το ακαδημαϊκό σας ταξίδι.

Χρήσιμες πληροφορίες:

  • Ημερομηνία Έναρξης: 30 Οκτωβρίου 2023
  • Διάρκεια: 7 εβδομάδες εντατικών μαθημάτων
  • Παρακολούθηση: Δια ζώσης ή Εξ αποστάσεως
  • Διαθέσιμα Προγράμματα: Όλα τα προπτυχιακά προγράμματα
  • Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Αιτήσεων: 27 Οκτωβρίου 2023

Τέσσερις επιπλέον λόγοι να μην περιμένετε το εαρινό εξάμηνο.

  1. Δεν χάνετε χρόνο. Με το πέρας του Minimester, θα έχετε ολοκληρώσει τα ίδια προαπαιτούμενα μαθήματα με αυτά των φοιτητών που ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ενταχθείτε στα υπόλοιπα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου μαζί με τους υπόλοιπους φοιτητές.
  2. Ευέλικτη παρακολούθηση. Αν μένετε εκτός Αθηνών, έχετε δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δια ζώσης και εξ αποστάσεως παρακολούθηση, ανάλογα με το αν προτιμάτε την εμπειρία φοίτησης στο campus ή την άνεση των online μαθημάτων.
  3. Μαθήματα που οικοδομούν μια ισχυρή βάση για τη μελλοντική σας ακαδημαϊκή επιτυχία. Τα μαθήματα που παρακολουθείτε στο Minimester σας βοηθούν να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας σε τομείς όπως η ακαδημαϊκή γραφή και η πληροφορική, τις οποίες θα χρησιμοποιήσετε στις μεταγενέστερες σπουδές σας.
  4. Ολιγομελή τμήματα. Λαμβάνετε εξατομικευμένη καθοδήγηση στην πορεία σας προς την αριστεία, επωφελούμενοι από μια δεμένη εκπαιδευτική κοινότητα.

Για ερωτήσεις, επικοινωνήστε με την ομάδα μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο +302103680950.

Κάντε τώρα την εγγραφή σας!

Εικόνα: Φοιτήτριες στη βιβλιοθήκη του Hellenic American College