Το νέο τεύχος του ενημερωτικού δελτίου των αποφοίτων Connect μόλις κυκλοφόρησε!

CONNECT ALUMNI Χειμώνας 2022-2023

Το χειμερινό τεύχος του Connect (Χειμώνας 2022-2023) τώρα αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους αποφοίτους του Πανεπιστημίου και μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ.

Αυτό το τεύχος περιέχει νέα για το επιτυχές κλείσιμο τριών σημαντικών συνεδρίων που φιλοξένησε το Πανεπιστήμιό μας στις εγκαταστάσεις του στην Αθήνα, συγκεκριμένα το 3ο Συνέδριο Europe in Discourse, το 1ο Διεθνές Συνέδριο Terra (in) Cognita: Dialogues between Greek Culture and Modern American Art και το 63ο Ετήσιο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Παραρτήματος της Αμερικανικής Συμβουλευτικής Εταιρείας (EB-ACA).

Ο Πρόεδρος Λεωνίδας Φοίβος Κόσκος μας ενημερώνει για τις εξελίξεις και ενημερώσεις σχετικά με το accreditation και μας ενημερώνει για την έναρξη ενός νέου πιστοποιητικού «Παρασκευής και Πώλησης Φαρμάκων».

Το Alumni Success Story αυτού του τεύχους παρουσιάζει την Elena Cami (BAELL ’16), η οποία μοιράζεται την εμπειρία της από το πρόγραμμα BAELL, με ποιον τρόπο την έχει βοηθήσει στην καριέρα της και αποκαλύπτει τα μελλοντικά της σχέδια.

Για το Faculty Spotlight απευθυνόμαστε σε δύο μέλη του διδακτικού μας προσωπικού στα προγράμματα Πληροφορικής, τον Δρ. Σωκράτη Σοφιανόπουλο & τον κ. Σπύρο Χριστόπουλο.

Τέλος, όπως πάντα, θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε νέα και επιτεύγματα της σχολής μας και των αποφοίτων μας, από πρόσφατα δημοσιευμένα έργα και ομιλίες σε συνέδρια έως εξελίξεις σταδιοδρομίας.

Φωτογραφία: CONNECT ALUMNI Χειμώνας 22-23