Δηλώστε συμμετοχή για το σεμινάριο Ηγεσίας στο New Hampshire.

24 Ιανουαρίου 2014, 12:00 am

Το Leadership New Hampshire σε συνεργασία με το New Hampshire College, το University Council (NHCUC), το NH Higher Education Assistance Foundation, την εταιρία Fidelity Investments, τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Stay Work Play και το ίδρυμα NH Charitable Foundation προσκαλούν μια επίλεκτη ομάδα σπουδαστών κολλεγίων και πανεπιστημίων με ηγετικές θέσεις σε ένα μονοήμερο σεμινάριο Ηγεσίας στο Manchester, New Hampshire, USA στις 22 Φεβρουαρίου 2014.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε προπτυχιακούς σπουδαστές πανεπιστημιακών ιδρυμάτων του New Hampshire που είναι μέλη του NHCUC (New Hampshire College & University Council). Τα πανεπιστήμια θα επιλέξουν τα άτομα που θα λάβουν μέρος βάσει της συμμετοχής τους σε  πανεπιστημιακές δραστηριότητες αλλά και βάσει του ηγετικού τους ρόλου εντός των σχολών.

Οι σπουδαστές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να καταθέσουν μια σύντομη (300 λέξεις) εργασία αναφέροντας τι πιστεύουν ότι θα αποκομίσουν, σε ακαδημαϊκό αλλά και προσωπικό επίπεδο, από τη συμμετοχή τους στο σεμινάριο ηγεσίας και για ποιόν λόγο πιστεύουν οτι πρέπει να επιλεχθούν, παρουσιάζοντας παραδείγματα των ηγετικών τους ρόλων και των δραστηριοτήτων τους μέσα από το Πρόγραμμα Κοινωνικής Συμμετοχής «Πολίτης».

Το σεμινάριο αυτό παρέχει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να:

  • Γνωρίσουν και να δημιουργήσουν σχέσεις με φορείς λήψης αποφάσεων και άλλα ηγετικά στελέχη των επιχειρηματικών, πολιτικών και πολιτιστικών κοινοτήτων του New Hampshire,
  • αρχίσουν να οικοδομούν ένα δίκτυο με σπουδαστές άλλων κολλεγίων που κατέχουν ηγετικές θέσεις,
  • αποκτήσουν γνώση των σημαντικότερων κοινωνικών, οικονομικών και πολιτιστικών θεμάτων της χώρας,
  • αναπτύξουν περαιτέρω τις ηγετικές τους ικανότητες, και
  • εξοικειωθούν με τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το New Hampshire ως τόπος ζωής και εργασίας.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο Manchester, οι σπουδαστές θα επισκεφτούν το St. Anselm College για να συνομιλήσουν με άλλους σπουδαστές που ενδιαφέρονται για την κοινωνική συμμετοχή. Οι σπουδαστές μπορούν να να παραμείνουν μετά το τέλος της συνάντησης για να επισκεφτούν, με δικά τους έξοδα, κοντινές πόλεις.

Το σεμινάριο, τα γεύματα όπως και η διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 5 αστέρων παρέχονται δωρεάν. Οι σπουδαστές από το Hellenic American University θα φιλοξενηθούν για το βράδυ της Παρασκευής αλλά θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα μεταφορικά τους έξοδα (αεροπορικά και λοιπές μετακινήσεις).

Για περαιτέρω πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 5 Φεβρουαρίου 2014. Οι εργασίες θα αποστέλλονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Φοιτητών (Office of Student Affairs) στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.