Ανακοίνωση της απώλειας μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου

23 Οκτωβρίου 2019, 10:40 am

Δρ Στέφανος Γιαλαμάς, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Hellenic American University

To Διοικητικό Συμβούλιο του Hellenic American University μετά λύπης ανακοινώνει τον θάνατο του μέλους του και Προέδρου του American Community Schools of Athens, Δρ Στέφανου Γιαλάμα. Ο Δρ Γιαλαμάς υπήρξε ένας προικισμένος ερευνητής και πρωτοποριακός στοχαστής που μοιράστηκε γενναιόδωρα με τους συναδέλφους του τις γνώσεις και τη σοφία που απέκτησε μέσα από τα επιτεύγματά του ως ηγέτης στον τομέα της εκπαίδευσης. Εκτός από τα καθήκοντά του ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Hellenic American University, ο Δρ Γιάλαμας συνεργάστηκε στενά με τον Πρόεδρο του ιδρύματος Λεωνίδα Φοίβο Κόσκο για την ανάπτυξη πολλαπλών συνεργατικών έργων μεταξύ των δύο ιδρυμάτων.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Πρόεδρος Κόσκος, ο Δρ Γιάλαμας ήταν ένας εκπαιδευτικός οραματιστής που ενσάρκωσε τις ελληνικές και αμερικανικές αρετές της εφευρετικότητας, της μετριοπάθειας και της επιδίωξης της αριστείας. "Δεν ήταν μόνο ένας καλός φίλος του ιδρύματος", δήλωσε ο Πρόεδρος Κόσκος, "αλλά και ένας προσωπικός και αγαπητός μου φίλος που θα μου λείψει".

Εκ μέρους ολόκληρης της πανεπιστημιακής κοινότητας, το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του Δρ. Γιαλάμα στο ACS.