Το Hellenic American College συμμετέχει στη Spring ‘21 Virtual International Publishers Exhibition

8 Απριλίου 2021, 8:18 am

Το Hellenic American College συμμετέχει στην Spring ‘21 Virtual International Publishers Exhibition

Το Hellenic American College θα συμμετάσχει στη Spring ‘21 Virtual International Publishers Exhibition με εικονικό εκθεσιακό περίπτερο και online παρουσίαση.

Η πρόσβαση παρέχεται δωρεάν σε ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών και καθηγητές, καθηγητές κρατικών και ιδιωτικών σχολείων, μεταφραστές και σε όλους τους επαγγελματίες της διδασκαλίας ξένων γλωσσών.

Ο Δρ. Δημήτρης Τολιάς, Διευθυντής E-learning, θα πραγματοποιήσει παρουσίαση σχετικά με τις βασικές αρχές και πρακτικές για το σχεδιασμό και την παράδοση διαδικτυακών μαθημάτων. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, θα διερευνήσει τους νέους ρόλους που πρέπει να αναλάβουν οι καθηγητές κατά την online διδασκαλία και τις δεξιότητες που πρέπει να αποκτήσουν για να επωφεληθούν από τη μοναδική δυνατότητα που παρέχει η σύγχρονη και ασύγχρονη διδασκαλία.

Η τεχνολογία προσφέρει στους καθηγητές την ευκαιρία να αναπτύξουν νέες δεξιότητες και ικανότητες, να επεκτείνουν τις υπηρεσίες τους σε μεγαλύτερα και διαφορετικά τμήματα του πληθυσμού, να προχωρήσουν πέρα από τα όρια της συμβατικής τάξης και να αυξήσουν το εισόδημα και την επαγγελματική τους κατάσταση.

Η παρουσίαση με τίτλο «Εισαγωγή στη Διαδικτυακή Διδασκαλία» πρόκειται να διεξαχθεί την Κυριακή 11 Απριλίου, 17:30-18:30, Αίθουσα Μαΐστρος.

Εγγραφείτε σήμερα στην έκθεση μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας κρατήσεων και επισκεφθείτε το εικονικό εκθεσιακό περίπτερο του Hellenic American College για να συνομιλήσετε ή να πραγματοποιήσετε μία διαδικτυακή συνάντηση με έναν από τους εκπροσώπους μας.