Υποτροφίες αξίας 150.000€ από το Hellenic American University

Hellenic American University 20th Anniversary logo

Με πολλή χαρά, για τον εορτασμό των 20 χρόνων λειτουργίας του, το Hellenic American University ανακοινώνει τη χορήγηση 20 υποτροφιών συνολικής αξίας 150.000 ευρώ.

Οι υποτροφίες, αξίας 10.000 ευρώ έκαστη, για προπτυχιακές σπουδές και 5.000 ευρώ έκαστη για επιλεγμένα μεταπτυχιακά προγράμματα στο campus της Αθήνας, αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση του Hellenic American University για την προώθηση της ακαδημαϊκής αριστείας και την υποστήριξη της προσωπικής και επαγγελματικής εξέλιξης. «Με αυτές τις υποτροφίες, στηρίζουμε έμπρακτα τους φοιτητές στην επιδίωξη των εκπαιδευτικών τους στόχων και την πραγματοποίηση των ονείρων τους», δήλωσε ο Δρ. Λεωνίδας Τζώνης, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Οικονομικός Διευθυντής. «Γιορτάζοντας δύο δεκαετίες προσφοράς στην κοινότητα, είναι τιμή μας να επενδύουμε στο μέλλον της εκπαίδευσης και της γνώσης».

Για 20ή συνεχή χρονιά, παραμένουμε προσηλωμένοι στην αποστολή μας να προσφέρουμε στους φοιτητές μια ποιοτική αμερικανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, εναρμονισμένη με τη σημερινή εποχή, τόσο επαγγελματικά όσο και διαπολιτισμικά. Το Hellenic American University διαμορφώνει παγκόσμιους πολίτες με γερές βάσεις στις ανθρωπιστικές επιστήμες και εφόδια ώστε να συμβάλλουν στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη των κοινοτήτων τους. Τόσο η αποστολή του Hellenic American University όσο και ο μη κερδοσκοπικός του χαρακτήρας διασφαλίζουν ότι τα πρωταρχικά συμφέροντα και το κριτήριο επιτυχίας του ιδρύματος παραμένουν οι φοιτητές του, καθώς και η ποιότητα και το αποτέλεσμα της εκπαίδευσης που λαμβάνουν.

Οι υποτροφίες θα χορηγηθούν με σειρά προτεραιότητας σε επιλέξιμους υποψηφίους που θα εξασφαλίσουν τη θέση τους έως τις 19 Ιουλίου 2024. Οι δικαιούχοι προπτυχιακών υποτροφιών θα έχουν την ευκαιρία να σπουδάσουν Αγγλική Γλώσσα & Λογοτεχνία, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Πληροφορική, Ψυχολογία, Μηχανική ή Μουσική ενώ οι δικαιούχοι μεταπτυχιακών υποτροφιών θα λάβουν υποστήριξη για σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, τη Μετάφραση, τη Διερμηνεία Συνεδρίων, την Πληροφορική, την Ψυχολογία ή την Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία-TESOL.

Κριτήρια επιλεξιμότητας

Οι υποψήφιοι για προπτυχιακές/μεταπτυχιακές υποτροφίες πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής του προγράμματος επιλογής τους.

Προσοχή: Για τα προγράμματα στο campus της Αθήνας, οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ήδη άδεια διαμονής και να μην χρειάζονται θεώρηση (VISA), για να είναι επιλέξιμοι για την υποτροφία.

Επεξεργασία αιτήσεων

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να στείλουν email στο Γραφείο Υποδοχής και Ενημέρωσης Φοιτητών στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα: 20th Anniversary Scholarship δηλώνοντας το πρόγραμμα που τους ενδιαφέρει.