Ο Πρόεδρος Λεωνίδας Κόσκος και ο Πρύτανης Τριαντάφυλλος Φλουρής συναντήθηκαν με τους ομόλογούς τους στο Πανεπιστήμιο του New Hampshire

14 Μαϊος 2019, 2:18 pm

Από δεξιά προς τα αριστερά: Πρόεδρος James W. Dean Jr.(UNH), Πρόεδρος Λεωνίδας Κόσκος (HAU), Πρύτανης Τριαντάφυλλος Φλουρής (HAU), Πρύτανης Wayne Jones (UNH)

Ο Πρόεδρος Λεωνίδας Κόσκος και ο Πρύτανης Τριαντάφυλλος Φλουρής επισκέφθηκαν το Πανεπιστήμιο του New Hampshire (UNH) στις 13 Μαΐου, όπου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο του UNH James W. Dean και τον Πρύτανη Wayne Jones. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, οι επικεφαλής των δύο Πανεπιστημίων καθόρισαν τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να επεκτείνουν την τρέχουσα συνεργασία τους σε άλλους τομείς, όπως η προώθηση της επιτυχίας των φοιτητών. Οι νέες πρωτοβουλίες βασίζονται στη δυνατή σχέση που ήδη υπάρχει ανάμεσα στα δύο πανεπιστήμια, η οποία έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη των προγραμμάτων ανταλλαγής φοιτητών και στη συνεργασία 2+2 στον τομέα της μηχανικής.

Εικόνα: Από δεξιά προς τα αριστερά: Πρόεδρος James W. Dean Jr.(UNH), Πρόεδρος Λεωνίδας Κόσκος (HAU), Πρύτανης Τριαντάφυλλος Φλουρής (HAU), Πρύτανης Wayne Jones (UNH)