Ομιλία του Δρ. Ι. Φιλιππόπουλου στο 5ο Συνέδριο ShipIT

5th ShipIT Conference

Δρ. Ι. Φιλιππόπουλος, Διευθυντής των Προγραμμάτων Μηχανικής και Πληροφορικής του Hellenic American UniversityΟ Δρ. Ι. Φιλιππόπουλος, Διευθυντής των Προγραμμάτων Μηχανικής και Πληροφορικής του Hellenic American University θα συμμετάσχει ως ειδικός ομιλητής στο 5ο Συνέδριο ShipIT στις 25 Σεπτεμβρίου 2019 στην Αθήνα. Το συνέδριο διοργανώνεται από το περιοδικό netweek και τον φορέα Association of Maritime Managers for Information Technology and Communications and Communications. Η εν λόγω στρατηγική ημερίδα τελεί φέτος υπό την αιγίδα του Hellenic American University.

Αναμφισβήτητα, το συνέδριο αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα επιχειρηματικά γεγονότα του έτους καθώς θα φέρει σε επαφή κορυφαίους επιχειρηματίες, ηγέτες και στελέχη πληροφορικής από τη ναυτιλιακή βιομηχανία για να διερευνήσει τον αντίκτυπο των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών στις διαδικασίες, τις επιδόσεις και την ασφάλεια του τομέα. Οι θεματικές θα διερευνήσουν θέματα σχετικά με την ασφάλεια στη θάλασσα, τις επικοινωνίες, την πλοήγηση, τη διαχείριση σκαφών, την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και πολλά άλλα.

Λεπτομέρειες σχετικά με την ημερήσια διάταξη, το χώρο διεξαγωγής, τους ομιλητές, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγγραφής, βρίσκονται στην ιστοσελίδα του συνεδρίου.